Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLAMA .......

kocham go - dałam plamę - wstyd mi /

Polecane posty

Gość PLAMA .......

dałam plamę... chciałam wyznać takiemu jednemu co do niego czuje (nie jestesmy razem). Byly sprzyjajace okolicznosci.... Wkoncu wypilam za duzo (ochlalam sie w wolnym tlumaczeniu) i pol nocy plakalam mu ze go kocham a on na mnie krzyczal ze mnie pojebalo i ze on mnie nie kocha. Jeszcze było mi mało więc na chama zaczęłam go przytulac... calowac a on mnie odpychał... Dowiedziałam sie ze jestem dla niego aseksualna - ze kłamie i jeszcze wiele temu podobnych rzeczy. Co nie przeszkodziło mu mnie ze sie tak wyrażę obmacywac... W każdym razie mam kaca nie dosc ze normalnego to jeszcze moralnego - tak mi wstyd ze mam ochote z domu nie wychodzic... dlaczego z siebie taka idiotke zrobilam???? Idiotka ze mnie. p.s. mam 26 lat

Gość PLAMA .......
WSTYD na trzezwo w zyciu bym sie tak nie zachowala - zero godnosci :/ połączenie idiotki z dziwką :/

Gość PLAMA .......
do tego jeszcze zrobilam mu loda na oczach sasiadow, po czym zwymiotowalam na nowy perski dywan w jego domu. a zeby bylo malo to pozwolilam mu zapakowac kolek osinowy do mojej pupy WSTYD :/

witaj, mam podobny problem i tez nie wiem jak sobie poradzic :( beznadzieja, wspieram cie duchowo i wirtualnie...