Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszyna89

Bromergon POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Kaszyna89

Hej potrzebuje waszych rad i pomocy Jestem 3 tygodnie po porodzie 24.10 dostałam zapalenia piersi na początku próbowałam sama coś z tym zrobić odciągałam i okładałam liśćmi z kapusty (odągałam ręcznie) 29.10 poszłam do lekarza i przepisał mi antybiotyk UNIDOX SOLUTAB który miałam jeść 2 razy dziennie po 1. Zapalenie tak jak by przeszło piersi już nie bolały nie były czerwone tylko w środku zrobiły się w obu piersiach ogromne grudy po 1 dużej w każdej przy górze piersi dziś byłam znów u lekarza powiedziałam mu o tych grudach a on przepisał mi środek na zatrzymanie pokarmu BROMERGON kazał mi go jeść 4 razy dziennie po pół tabletki oprócz tego jak wrócę do kazał mi odciągnąć pokarm z piersi i mocno ścisnąć piersi bandażem elastycznym i przyjść do kontroli w piątek. Ale ja jestem przerażona tym owijaniem bandażem czy nie pogorszy mi się od tego w tych piersiach czy może od tego te grudy zejdą?? i czy pokarm jak są ściśnięte nie dostanie się do nich i znów nie będzie jakiegoś zapalenia??? i czy mam ściągać ten bandaż co jakiś czas czy do piątku być w nim 24 na dobę ściąłam je o 12 rano teraz jest 16 i czuję że prawa pierś zaczyna mnie boleć i jakby piec czy to normalne?? i czy nie powinnam się odwijać i odciągać ten pokarm??? błagam proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam

Gość Kaszyna89
Pomocy!!!!!!!!