Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyy nie wiem

Dużo się mówi, że geje mówią z dziwną manierą, ale...

Polecane posty

Gość yyyyyyy nie wiem

o jaką maniere tu chodzi bo nie wiem własnie. Chodzi o takie jakby mówienie bardziej piskliwym głosem czy jak ? Mozecie podać przyklad kto ze znanych osob mowi z manierą gejowska?

Gość yyyyyyy nie wiem
On normalnie mówi ... Kurcze ja nie wiem o jaka maniere chodzi...

Gość yyyyyyy nie wiem
A jak byscie słowami opisali tą maniere ?

takie ą ę i hmm tak dźwięcznie mówią mnie sie te glosy kojarzą z dźwiękami , ktore kaczki wydają:)

Gość yyyyyyy nie wiem
Juz kumam a taka maniera zazwyczaj wlasnie zdradza ze facet ma inna orientacje?

Gość co to za roznica kiedy
kto to jest ten gog wan. od wczoraj wszyscy o nim pisza na kafe, a ja o gosciu nigdy nie slyszalam:O

niekoniecznie, znam heteo co mają taki głos, ale nie znam geja, który by nie miał tej maniery.

Gość co to za roznica kiedy
ok juz wiem. fakt ma maniere :O

Gość getgg
wymawiają końcówki fraz tak specyficznie delikatnie, i jakby z kokieterią no a do tego mimika, gesty, ruchy głowy, ramion... rzygać się chce

Gość getgg
może i heteroseksualnym też się zdarza tak mówić ale ja uważam że jeśli z jakiegoś względu jest dla nas ważne czy mamy do czynienia z gejem lub biseksem, czy hetero to lepiej być ostrożnym w stosunku do wszelkich osób mówiących w dziwaczny sposób a... pamiętacie Adriana z Big Brothera? no on na heteroseksualnego nie wyglądał więc będąc dziewczyną nie traktowałabym go jako chłopaka ale raczej jako reprezentanta jakiejś innej, nieinteresującej mnie płci

Gość a ja .....
w zwiazku z tym tematem mam taka historie znam kolesia ktory mowil z manierą, dziwnie sie zachowywal, mial same kolezanki ale byl z dziewczyna. Szybko zerwali, a pozbniej co sie okazalo byl z facetem i jest do tej pory. wiec cos jest z tą manierą

Gość Ruuuuuuuudaaaa
ponawiam bo temat ciekawy osobiscie sama znam kilku gejow i kazdy z nich mowi z taka sama maniera !!!!!

getgg może i heteroseksualnym też się zdarza tak mówić ale ja uważam że jeśli z jakiegoś względu jest dla nas ważne czy mamy do czynienia z gejem lub biseksem, czy hetero to lepiej być ostrożnym w stosunku do wszelkich osób mówiących w dziwaczny sposób a... pamiętacie Adriana z Big Brothera? no on na heteroseksualnego nie wyglądał więc będąc dziewczyną nie traktowałabym go jako chłopaka ale raczej jako reprezentanta jakiejś innej, nieinteresującej mnie płci Adrian sam sie przyznał, że spał z facetem. To ciota.

Gość jkjkjkjk
a ja znam kilku gejow z manierą-fakt,ale znam tez kilku bez maniery,a 100 % gejami,więc ta maniera nie jest regułą

Gość gość nie gej
A moze ta " maniera" o ktorej sie tu tak duzo pisze bierze sie z glebokiego gardla. Hehe