Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolka12

POMCY- KOLKA!!!!!

Polecane posty

Gość kolka12

Dziewczyny błagam pomóżcie. Mój pediatra bedzie za tydzień a mnie potrzeba jakiegoś leku na kolkę. Mój synek biedny zwija się z bólu a ja nie wiem co robić. Jaki jest skuteczny lek bez recepty???

Gość esputicon lakcid
nie ma... niektórym pomaga esputicon. masuj brzuszek i go rozgrzej. U nas pomagała suszarka i debradit. Pediatra zalecił też bez recepty Lakcid rozpuszczać z mlekiem(sciagnac na łyzeczkę).

polecam infacol i grip water skuteczne na jakiś czas potem wizyta u lekarza i debridat nam bardzo pomógł.Możesz oczywiście masować brzuszek,kompres z ciepłej pieluchy albo bardzo ostrożnie suszyć brzuszek suszarką

Moja coreczka miala tez straszne kolki i dawalam rozne leki az dalam jej wode koperkowa ta gripen w aptece za chyba 15 zl tz tak kosztowala w 2005 roku jak moja coreczka sie urodzila Dawala jej w taka mala butelke od herbatki dawalam jedna lyzeczke wody mineralnej i jedna koperkowej i przed mlekiem jej to dawalam do wypicia zeby byla glodna to wypila wszystko a pozniej dawalam dopiero mleko (moja coreczka byla na NAN 1) Po 3 dniach podawania kolki przeszly. Zycze powodzenia i trzymie kciuki p.s dawalam rozne leki esputikon espumisan itd i nic a woda koperkowa zadzialala