Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pierwszy Użytkownik

Osoby z Warszawy powinny trzymać sie razem, aby...

Polecane posty

Gość marzenia jak motyle w klatce
chcialaby dusz do raju:P tylko to se ne da:P

Gość marzenia jak motyle w klatce
Myr...... Ty jako dziadek nie pasujesz:Poczywiście do wiedzenia prymu na forum

Gość wszyscy jak jeden....
osoby z Warszawy powinny trzymać się razem w Warszawie aby... nie zaśmiecać sobą reszty kraju :-P

Gość kloc nie zakładaj gupich topik
ów :P

tak piszesz kusiciel bo nie znasz warszawy:o ponadto jaka to prowokacja? osóbka od tematu dobrze myślała, tylko my nie chcemy się spotkać, bo niby ja z Myrewinem?:o ja? osoba, która sporadycznie zagląda na ten nędzny padół?:o🖐️

aż mordę wykrzywia tak piszesz kusiciel bo nie znasz warszawy ponadto jaka to prowokacja? osóbka od tematu dobrze myślała, tylko my nie chcemy się spotkać, bo niby ja z Myrewinem? ja? osoba, która sporadycznie zagląda na ten nędzny padół? Oczywiście nie znam Warszwy :D Tyle że jestem rodowitym Warszawiakiem i mieszkam tu cały czas od urodzenia :D

Przez takie rzeczy nikt potem Warszawiaków nie lubi i ludzie twierdzą, że Warszawiacy się wywyższają :O Co my jesteśmy mniejszością narodową, żeby trzymać się razem? Pewnie jakiś wieśniak, emigrant, który obecnie mieszka w Warszawie założył ten topik :O

ż mordę wykrzywia, ale ty jestes głupia. Ja jestem największym podszywaczem na Kafe i mam tu wiele znanych nicków :O Niektórzy są trochę, jakby to ująć - niedorozwinięci :O