Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaz_gdańska

Ratunku! efekt eks.

Polecane posty

Gość kaśkaz_gdańska

Pomóżcie. Moj eks nagaduje na mnie swoim znajomych że jestem zjebana dziecinna itp. jak mu moge sie odgryźć (słowanie). ? dodam że on smierdzi, lanser i nie umie sie całowac..pomóżcie

Gość kaśkaz_gdańska
może powinnam powiedzieć ,ze goli pachy???? Wtedy mu dogryze

Gość kaśkaz_gdańska
próbowałam porozmawiać, powiedział że nawet po rozstaniu mnie szanuje i nie będzie o mnie nic mówić, będziemy znajomymi. Mimo że starszy o 2 lata to zachowuje sie jak dziecko:( musze mu sie jakość odgryźć, bo mam już dość słyszenia epitetów typu:dziwka" tylko dlatego, że to ja go rzuciłam..

a czy to jest na 100% pewne, że to On jest sprawcą tych plotek? A nie np. zazdrosna koleżanka, zawistny kolega, czy inny wróg...mm....

Kaśko - to że goli pachy to miało by spowodować jego ośmieszenie? Jeśli będziesz go ignorować i jego wypowiedzi okażesz więcej klasy niz głupie gadanie z zemsty. A swoją droga ile masz lat?

Gość kaśkaz_gdańska
mogę powiedzieć, że nawet na 103%. Mój przyjaciel już słyszał kilka razy takie rzeczy. Często jak coś na mnie gada to nawet tylko on sie śmieje, a reszta patrzy po sobie..zachowuje sie jak dziecko. Sama slyszałam nawet. Słaba psychicznie jestem i nie chce tego dłużej przeżywać. Powiedziałam o tym koledze, to powiedział, że jak sama tego nie rozwiąże to on sie tym zajmie..

Gość kaśkaz_gdańska
do martuniadiablica: tamten post podszywacz napisał:)

Gość kaśkaz_gdańska
up up pomożecie?:)

Gość kaśkaz_gdańska
up