Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ouhdowjdpowejdwiledf

PYTANIE TECHNICZNE DO KOBIET ODNOŚNIE TAMPONÓW!!!!!

Polecane posty

Gość ale w sumie to mi
o ja pierdole ale zajebisty temat :D no wiec ktos tu wkręca! skoro wkładam palec długości 9 cm i wyraznie czuje szyjke macicy. to chyba nikt mi nie wmowi ze pochwa mojej laski ma 9 cm długosci! bo fiuta mam 16centymetrowego i pakuje jej całego :P

Gość Dżinka
Dziewczynko, nie rozumiem nic z tego co napisałaś. Może napisz po polsku, to wtedy pogadamy. Gdyby szyjka macicy znajdowała się 5 cm od wejścia do pochwy, to w jaki sposób kobieta mogłaby odbyć stosunek z mężczyzną, którego członek ma więcej niż 5 cm? :D

no własnie:) jeden facet mnie rozumie:p a Lusesita nadal nie kumam:o głupia jestem bo piszę o rozwarciu szyjki macicy:o no to bardzo Ci dziękuję:]

ouhdowjdpowejdwiledf - mimo najlepszych checi nie sądzę żebys miała jakiekolwiek rozwarcie szyjki - to sie zdarza w trakcie porodu :D Fizjologicznie to tylko kanał mozesz wyczuć . Hehehe a'propos tego porównania długości do pochwy w trakcie stosunku , no ludzie przeciez ona sie wydłuza pod wpływem podniecenia :D

własnie znalazłam na internecie ,ze długośc od wejścia do ssyjki ma ok 9 cm, wiec jak facet ma 18 cm penisa nie pieprzcie, ze za szyjka nie ma dalej pochwy:o

CYTUJE !!!!!!!!!! 04.11.2008] 19:50 [zgłoś do usunięcia] ouhdowjdpowejdwiledf jak tylko ja pomysl pierw chocby jak kobieta rodzi ze lekarz wklada jej pelc do pochwy i bada rozszerzenie szyjki macicy wiec nie pieprz ze tylko ja :] napisałam,ze to sie dzieje PODCZAS PORODU!!!!!!! wiec mi teraz nie wmawiaj,ze twierdze,ze ciągle mam orzwartą szyjkę ok?:P:P:P

Gość dyniaswinia
No jasne, że jest pochwa, potem szyjka, potem kawałek macicy, znowu pochwa, znowu szyjka i tak parę razy. Komedia :D

Gość na koncu jest gardło
:D

Gość dyniaswinia
a za gardłem znowu pochwa :D