Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza P.

GDZIE PRACA DLA CUDZOZIEMCA?

Polecane posty

Gość Iza P.

Witajcie. Prosze, pomozcie, jesli macie na ten temat jakies informacje. Moj maz jest Irlandczykiem. Ja nie chce zyc w Irlandii, bo tesknota mnie pozerala. Bardzo bym chciala osiedlic sie w Poznaniu. Znalazlam juz tu prace. Jedyny problem jest z praca dla meza. Nie mowi po polsku i szukam firm, ktorym by to nie przeszkadzalo i ktore sa w stanie zatrudnic osoby mowiace wylacznie po angielsku. Czy wiecie, gdzie moge zaczac szukac? Nic w internecie nie udalo mi sie znalezc do tej pory. :( Dodam, ze moj maz nie jest po studiach i nie ma uprawnien do nauczania angielskiego. Z gory bardzo wszystkim dziekuje.

Gość lostka
Dlaczego ktos mialby zatrudnic kogos bez znajomosci polskiego, bez studiow, skoro jest mnostwo mlodych wyksztalconych Polakow chetnych do pracy? Chyba sie nie spodziewasz, ze sam fakt bycia Irlandczykiem bedzie jakims plusem?:O

Gość Iza P.
Tak myslalam, ze tego typu komentarze sie pojawia. Lostka, a jakim cudem tysiacom Polakow bez angielskiego dano prace w Irlandii? Rusz troche glowka dziewczyno! No ale fakt, wielu jest jeszcze zacietrzewionych Polakow. Nalezaloby zmienic troche sposob myslenia...

Gość Iza P.
Odswiezam

Gość 300-350 zl za bawienie
lepiej niech pomysli nad wlasnym interesem inaczej pozaostanie mu praca na zmywaku do czasu az nie zalapie jezyka. ewntualnie duze korporacje moga szukac kogos z jezykiem na sekretarke. szczerze mowiac troche porwaliscie sie z motyka na slonce, bo dla niego ta przeprowadzka to tak jabys ty dzisiaj miala wyjechac do Rumunii.