Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65 tydzien ciazy

pomocy ,,,prosze o rade kochani!!!! 6-5 mc ciazy ,pozamaciczna???

Polecane posty

Gość 65 tydzien ciazy

plamienie w 6 tyg,ciaza pozamaciczna jeszcze nie mialam usg,mam \je miec dopiero w poniedzialek 11 ,dzis mialam jednorazowe krwawienia ,nie wiem co myslec boje sie ,boje sie

Gość w sumie to
może trochę jaśniej bo jakoś nie mogę się połapać o co chodzi :o

Gość 65 tydzien ciazy
no wiec jestem ost miesiaczke mialam 19 pazdziernika ,jestem w 1 miesiacu ciazy edlug owulaci owulacje mialam 6 ,ale dodaje sie w2 tyg,wiec to 6 tydzien,dzis mialem krwawienie dopiero pod wieczor caly dzien bylo okey.usg mialam w 3 tyg ale nic nie wykazalo,boje sie ze to ciaza pozamaciczna czasem mam lekkie bole macicy czasem moze 2 razy na dzien,usg mam miec w poniedzialek biore luteine a i zapomnialam dodac ze mam torbiel,moze ona pekla ,,,,..???nie wiem

Test z krwi robiłaś? Test zwykły? USG całkiem nic nie wykazało? W sumie czy było robione w 3 tygodniu od ostatniej miesiączki? Czy od zapłodnienia?

Gość coś Ci sie pomyliło
Jeżeli ostatnia miesiaczka była 19 paxdziernika, do potencjalnego zapłodnienia doszło 1-2 listopada i według tego jest to 3 tydzien ciaży, o ile jest, dokładnie 3 tc i 2-3 dzień. Żaden lekarz na tym etapie nie stwierdzi u Ciebie ciaży. Proponuję poczekać jeszcze pare dni, chyba, ze krwawienie nie ustąpi. Wtedy do szpitala

Gość 65 tydzien ciazy
robilam test bylam na usg normalnie lekarz powiedzial ze ma przyjsc za 2 tyg bo narazie nie widac zarodka w ciazy jestem hellloo,domowe testy tez robilam 6 razy i 2 krech sa ,lekarz zapisal mi luteine i powiedzial ze jak bede plamic to mam zwiekszyc dawke,ale nie wiem czym sie rozni plamienie od krwawienia smieszne wiem o tym ale jestem tylko czlowiekiem ,kurcze boje sie jak leze to nic nie krwawi tylko odbija sie plamka z krwi czerwona boje sie ze poronie albo cos ,to 1 dziecko,,,mam tez torbiel na jajniku zwykla torbiel ktora powinna sie wchlonac myslalam moze ze pekla albo cos

To skoro jest podejżenie ciąży to do lekarza a nie siedzisz na kafe i się pytasz. Tutaj nie ma lekarza, który powie ci na odległość co to.

Gość 65 tydzien ciazy
ale sam lekarz powiedzial mi wtedy juz ze \to 3 tydzien ,mialam robiony test z krwi,6vtestow domowych,tam,,,a jesli chodzi o zaplodnieni e to nastapilo one 6 zaley od dni cyklu tez ,ja ma 30 dni www.byckobieta.pl kalendarz dni plodnych tam mi wyszlo 4,5,6,7 plodny i zaszlam wtedy,,,w poniedzialek mam wizyte

Gość jakim cudem niby
i kto ci powiedział, ze 5-6 tc, skoro, ostatnia @ była 19 października. To najwyżej 3 tc, co Ty za bzdury dziewczyno piszesz. A stosunek był? Czy chłopak ocierał się tylko fiutkiem o Twoje majtki?

Gość ela1234566
no nie moge dziewczyno jestes w ciazy masz plamienia natychmiast jedz na pogotowie bo mozesz poronic dadza ci cos na podtrzymanie nie badz glupia takie plamienia sa grozne szybk do szpitala

Gość 65 tydzien ciazy
okokokkk czy jak ci tam,,nie jestem w polsce wiec wiesz ,,,po to jest kafejjaa zeby siegac opini i pomocy wiesz,owszem nie jestesmy lekarzami ale czasem osoby maja podobne doswiadczenia,radza sobie wiesz,daja nadzieji chociaz ,pomagaja wiesz po to jest FORUM

Gość koalaas
na poczatku ciazy moze wystepowac krwawienie tzn implantacyjne informujace ze doszlo do zaplodnienia.po co sobie na sile wmawiasz ciaze pozamaciczna??.jesli masz torbiel to mozliwe ze macica sie z niego oczyszcza i stad te krwawienia.luteina tu na nic nie pomoze jesli masz poronic to poronisz taka jest prawda niestety bo do 12 tyg decyduje natura

Gość 65 tydzien ciazy
TAKIM CUDEM ZE MIALEM BNADANIE Z KRWI ,STOSUNEK BYL WIESZ ZRESZTA DZIKE ZA ODPOWIEDZI KAZDA Z WAS MADRA JA BYLAM U LAKARZA ON MI OBLICZY CIO I ILE A WY MI TU SIE PYTACIE CZY STOSUNEK BYL ,,,MASAKRA

no ale ten okres mialas 19.10??? to kiedy owulacja i zaplodnienie??

Gość no nie zniw to
wogole ile juz bylo tych postow ze w ciazy ze za granica ze nie maja jak do lekarza dojsc .wezcie nie puszczajcie sie tam to nie bylo by problemow tego typu .jak bys byla normalna kobieta i zaszla w ciaze to twoj maz bo bys takiego miala by cie zawiozl na pogotowie ,pewnie jakis turek lub murzyn cie wyruchal a teraz sie martwisz bo nie nie wiesz co robic.potem idzie opinia na reszte polek...

Gość 65 tydzien ciazy
PRZEPRASZAM POMYLILAM SIE Z MIESIACAMI OKRES MIALAM 19 WRZESNIA,PRZECIERZ W TYM MIESIACU NIE MIALAM GUPOLLL ZE MNIEEE SORKA MOJ BLADDD

Gość 65 tydzien ciazy
WYRUCHAL MNI WYPRASZAM SOBIE OBRAZANIA WIESZ NIE BEDE OPISYWAC SWEGO ZYCIA CO JAK GDZIE MAM MEZA 8 LAT STARALISMY SIE I WYSZLAO JAK WYSZLO TU MAM CZEKAC 3 TYG NA PAPIERY NIE MA TU PRYWATBYCH LEKARZY,,,WIZYTE MAM W PONIEDZIALEK W NIEDZIELA JADE DO POLSKI ,CHCIALAM TYLKO ZAPYTAC A TU SZEREG BEZMYSLNYCGH ODPOWIEDZI DZIEKI RODACZKI WLASNEI TAKIE SA POLKI ZER DOBROCI ,WREDNE I MSCIWE ,,,NIE KAZDA PODKRESLAM NIE KAZDE PRZEPRASZAM JESLI URAZILAM ALE NIKT NIE BEDZIE MI PISAL ZE SIE PUSCILAM Z MURZYNEM MOZE Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA WIESZ TO DZIEWCZE

Gość To gdzie ty jesteś
To gdzie ty jesteś w buszu?

Gość 65 tydzien ciazy
po 8 latach małzeństwa musiałam sobie ulżyc, mężowi już nie staje, wiec poszłam na impre i wiesz, zaskoczyo z takim kolesiem z ukraina, co nam dom remontuje, owulacja wtedy byla, bo taka chcice mialam ze nie maglam mu sie oprzec.

Gość 65 tydzien ciazy
no nie zniw to ,,TAKA MADRA CZY MADRY NIE WIEM JAKA PLEC TWOJA W KAZDYM RAZIE OWSZEM CHYBA ZA GRANICA NIE BYLES-LAS,TU TRUDNO O NP GINEKOLOGA TU GDZIE MIESZKAM NIE MA PRIWAT GABINETOW,WIESZ MALO WIESZ A GLUPIO PISZESZ,PRZEZCYTA CZY W ANGLI LATWP O LEKARZA CZY W HOLANDI TRZEABA WYKUPUC PAKIET BASIC EXSTARA ZA 150 E MIESIECZNIE STAC CIE NA TO>>>CO POCZYTAJ \A POZNIEJ WNIOSKUJ MALO WEISZZZZ NA PAPIERY TRZEBA CZEKAC 3 TYG DECYZJA I 150 EURO MIESIECZNIE ,W ANGLI NP A JAK NIE UMIESZ JEZYKA??TYLKO Z POLAKAMI SIEDZISZ NA POCZATEK>>>??

Gość biedactwo zapomniało
języka polskiego.

Gość 65 tydzien ciazy
NO DOBRA SRAM NA TO OJA SPRAWA KTO JEST OJCEM IEBIE TO WIESZ.... NIE CHCE MI SIE PPISAC JUZ BO PRZEZ TAKICH TO FORA ROBIA SIE WULGARNE,ZEGNAM DZIEKI ZA ODPOWIEDZIII

Gość Pi pierwsze wyłącz
Po pierwsze wyłącz caps lock, po drugie używaj interpunkcyjnych znaków. Po trzecie naucz się pisać po polsku. Bo nie da się zrozumieć tego bełkotu pisanego dużymi literami.