Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doradczyni89

doradzcie!! prosze!!

Polecane posty

a wiec od 3 miesiesiecy mam dziwne miesiaczki, a mianowicie wystepuja w wyliczony dzien, ale sa obfite i norlmalne 2 dni, potem kilka dni sa plamienia lekkie, byłam u ginekologa przepisał mi luteine, wziełam ja ale okres był przez dwa dni ( i w nocy tez) na 3 dzien był ale tylko w dzien, a potem dwa dni były plamienia... co to oznacza?? dodam ze robiłam miesiac temu testy powychodzily negatywnie...

Gość Anka156
mysle ze to nic takiego, ja kiedys okres mialam bite 7 dni i to mocne a na dzien dzisiejszy mam 2 srednie i na 3 dzien przerwa -nic nie leci a na 4 dzien lekkie plamienie :) wiec glowa do gory mysle ze to nic powaznego

ooo ja tez tak miałam miesiac temu;/ troche sie poschizowałam, bo ciaza to byłby cud;) zabezpieczenie jest i w ogole;) ale lekarz powiedzial ze to niby zaburzenia hormonalne i ze luteina pomoze, aczkolwiek nie pomogła. mysle ze moze do innego pojde lekarza... ale uspokoilas mnie ze tez tak masz...bo nigdzie nie znalazłam takiego przypadku jak ja;P

Gość jaaaaaaa......
dziewczyny ja też tak miałam. u mnie winna była za wysoka prolaktyna (tak twierdzi pani doktor). właśnie biorę pierwszy miesiąc leki na jej zbicie. w następnym cyklu mam ponownie iść na badanie tego hormonu! jutro powinnam dostać @! jestem ciekawa jaki będzie tym razem ??