Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caarolinee

kiedy wyjmowac?

Polecane posty

hmm..ciekawi mnie czy wyjecie tuz przed wytryskiem jest bezpieczne?... jesli on sam jeszce skonczy na mnie? czysperma jeszce wczesniej dostaje sie do pochwy? z gory dziekuje za odpowiedzi :P

jest w chuj niebezpieczne! mozesz sie tak bzykać przez 2 lata i nie zajdziesz ale mozesz tez jeden raz i bach :) a i nie ufaj nigdy facetowi ze zdąży. czasami sie nie udaje i pierwszy strzał jest w srdoku :) poza tym wez sie powab chwile fiutem to zobaczysz ze po chwili zacznie z niego wyciekac przezroczysta wydzielinka. w ktorej podobno tez sa juz plemniki ktore moga zapłodnic

noo dobra wie ze sie cos tam wydziela ale czytalam o tym ze to jest jakas substancja ktora ma przygotowac moj organizm do plemnika...ale nie mam tam ich

facetowi prze wytryskiem wychodzi przeżroczysta wydzielina. w niej też mogą być pleminiki. znam z autopsji, ale choć jechałam na przerywanym kilka lat, ciąży nie było;)

czesto kupuje i mi wychodzi ze nie jestem w ciazy... tylko ciekawi mnie wasze doswiadczenie? jak wy robicie...czy zdazylo sie tak ze mimo to ze on skanczyl na zewnatrz ktoras zaszla w ciaze?

Gość loading baby
Carolinee- z tego jak piszesz, mogę wywnioskować, że masz 13 lat, a to za mało, żeby uprawiać seks. Tym bardziej, że nie masz kompletnie o nim pojęcia. Wróc do klocków lego. W śluzie, który wydziela się z penisa SĄ PLEMNIKI!

coz mam 18 lat duzo czytalam na ten temat bo nie chce zajsc w ciaze bo zaraz mam mature .. nie twierdze iz wszystkie moje zrodla byly wiarygodne...dlatego tez sie pytam tutaj na forum...

słuchaj jest to jakies zabezpieczenia taki przerywany ale to troche taka zabawa w rosyjska ruletke. poza tym poczatkowo sie uwaza, po pewnym czasie gdy sie udaje tzn przez miesica, 2, 3 nie ma wpadki zaczyna robic sie głupstwa. jak np. jeden numerek po drugim (a pod napletem jeszcze sperma) albo jechanie do samego konca i wyjmowanie tuz tuz przed strzalem. i uwierz ze czasami mozna za pozno :) tez mi sie tak nie raz przytrafiło

jesli Twój chłopak skonczy na brzuchu i będzie to 100% jego nasienia,szanse na ciążę sa 50/50 z plemnikami jest jak z mężczyznami,jedne sa bardziej ruchliwe inne mniej... na przyrodzie w szkole o tym nie bylo ? ksiądz na religii też nic nie mówił ? ;-)

Gość x_filemonka_x
ja z moim facetem kochalismy sie tak przez 2 lata,ale jesli wiesz ze dziecko pokrzyzowalo by ci plany,to lepiej sie zabezpieczyc inaczej..

Gość doswiadczony w przerywanym
stosowalismy stosunek przerywany przez 16 lat i ani jednej wpadki, ale jak ktos powiedział, mozna to robic wiele lat i nie zajdziesz a czasem jeden raz i jest ciąża. Tu nie ma reguł!

>>> Caarolinee > czyli jak nie skonczy we mnie to jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde? jeżeli będziecie w ten sposób współżyć przez rok to szansa na ciążę wynosi 4% - 19% w zależności od "przestrzegania wszystkich zaleceń" http://pl.wikipedia.org/wiki/Wska%C5%BAnik_Pearla

Gość Gonazo
Najlepiej nie wkładać wtedy nie ma problemu.

Gość gość
przed włozeniem nalerzy wyjąć

Gość gość
Robiłem tak z dziewczyną, ale wiem na sto procent , że wyjęcie przed mocnym wytryskiem nie daje gwarancji, że plemniki nie mogły już przedostać się do pochwy. Jest możliwość, że wcześniej czy później możesz zajść w ciążę.

Gość gość
A jak przy grze wstępnej pojawi się wydzielina i skocze szybko do ubikacji umyć i zaraz potem będę uprawiał seks, spuszczając się na brzuch. To chyba szanse znikome?