Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baddbba

do fanów włatcy móch

Polecane posty

Gość baddbba

jak się nazywa lekcja gdzie nauczycielka pyta czesia jakie mogą być jeszcze ksiązki a on odpowiada, że zajebiste?

Gość baddbba
a mi żal ciebie że tego nie oglądasz....

Gość baddbba
przecież wszystkie osiedlowe cichodaje to oglądają ???

Po prostu gówno omijam szerokim łukiem. Skoro z tego powodu tobie mnie żal, to już skończę tę konwersację ;)

Gość baddbba
jakoś mi nie żal. ale zaangażowałaś się widzę, nawet podszyłaś się :) nieładnie

Wbrew temu co napisałam przed chwilą, odpowiem :) Ja piszę tylko pod swoim nickiem ;) Niech cię o to głowa nie boli.

Gość baddbba
a tak właściwie to jesteś kretynką, w temacie jest wyraźnie napisane, że do fanów, więc po co tu wchodziłaś? żeby się wywyższać czy może jesteś cichą fanką tylko wsytd przed znajomymi cię powstrzymuje żeby się przyznać?

Gość baddbba
to gratuluję zę piszesz zawsze pod swoim nikiem, ja nigdy. a jestem tu od kilku lat i jakoś nie miałam dotąd z tobą przyjemności, nawet mi się w oczy nie rzuciłaś, no ale nicto, nie do ciebie kieruję moje pytanie

Gdybym była cichą fanką stworzyłabym sobie jakieś konto i tam dzieliłabym się z tobą ochami i achami na temat twojego ulubionego serialu (aka gówno), tak jak robisz to ty. Szkoda mi jednak czasu na oglądanie tego ścierwa ;) I chyba jesteś osamotniona w uwielbieniu do tego czegoś, jakoś żadnego fana nie widać. Wiadomo czemu ;) A teraz idź odrobić lekcje, pora spać!

Gość baddbba
dobrze mamo, już idę spać. a ty nie musisz rano wstać do szkoły? słyszałam , że w tych specjalnych też mocno cisną

Nie wiem, czy w specjalnych cisną, nie mam tam żadnych znajomych, w przeciwieństwie do Ciebie ;) Ja kochana idę do pracy, szkołę mam już za sobą.

Gość czesioiczesio
ja nie pamietam niestety chyba to był sezon 2 albo 3 - ale zobacz na takim programie ipli tam sa wszystki odcinki na pewno znajdziesz. Zaraz zobacze moze sobie przypomne a włatcy móch sa zajebiaszczy!!!!!!!!!!!!

Gość baddbba
dobrze kochana to idź sobie do pracy, nie wiem na którą zmianę pracujesz ale chyba już musisz być bardzo zmęczona skoro tak pierdaczysz, to ciągłe przenoszenie cięzkich kartonów, postaram się ciebie zrozumieć, że to wyprało cię z poczucia humoru

Gość baddbba
czesioiczesio oglądam na kreskowki.fani.pl tam niestety nie ma sezonów tylko tytuły odcinków, a co to za stronka o której mówisz?

Gość czesioiczesio
http://www.ipla.pl/ tam jest taki program jak go zainstalujesz to tam sa wszystkie odcinki dostepne nowy 5 sezon tez :) mysle właśnie gdzie mógł byc ten tekst bo go pamietam to były jakies bardziej poczatkowe odcinki nie te nowsze

Gość czesioiczesio
na tym co ogladasz nie ma wszystkich odcinków, wez sobie tą iple jest wiecej :) i tu są nowe: http://www.milanos.pl/

Gość baddbba
dzięki czesioiczesio:) buźka

Gość czesioiczesio
:)

Gość baddbba
ha:) dzięki:)

najgorsze ejst to, ze dzieci ktore ucze 8,9 latki ciaglesbie sypią textamni z tej kreskowki, żenującymi totalnie zresztą. mi sie wtedy nóż w keiszeni otwiera na ich rodziców, ze 1. mysla, ze jak animowane to dla dzeci 2 ZE POZWALAJA OGLADAC TAKIE GóWNO MłODYM GłóWKOM. debile będą robić na ansze emerytury