Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA MAM PYTANIE

Błagam czy ktos tak ma??????????????????????

Polecane posty

Gość JA MAM PYTANIE

czy ktos tak mial :( martwię bo zawsze miałam okres o 32 dc i krwawienie trwało 7 dni a teraz 2 ostatnie cykle mam co 44dc i ostatnie krwawienie trwało 10 dni :( 3 dni plamienia a reszta krwawienie :( mam troszke nerwów w tym miesiacu i martwię sie czy to przez to czy przez to ,że staramy się z mężem o dziecko:( proszę czy ktos miał tak jak ja ????????????? Jestem zrozpaczona i nie wiem co mam robić ?????????😭😭😭 Z góry dziękuję za odpowiedz .

Gość justyna_meżatka
nie miałam tak. Mi wydłużały się cykle do max 41 dni. Balam się, ze coś ze mną jest nie tak, ale lekarz powiedział, że takie po prostu mam i tyle. TEraz miałam unormowane i podobno mają prawo się zmieniać cykle z różnych powodów. Lepiej jednak, żebyś zapytała podczas najbliższej wizycie lekkarza.

Gość JA MAM PYTANIE
Dziękuję że mi odpisałaś :)❤️ Ja właśnie zawsze miałam regularnie i od 2 cykli intensywnie pracujemy nad dzidzią i zastanawiam sie czy moze psychika tu nie spłatała figla :( sama juz nie wiem :(

Gość kopydłłowo
Mialam tak jak ty i wszystko się unormowało :) choc wiem żę czasem występuje jasniejsza krew i mogą to byc obiawy choroby:( idź do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PPPP33
??????????????????????????????????