Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jullkaa7

On ciągle śpi

Polecane posty

Ja podejrzewam cukrzyce bo je dużo słodyczy. Czasem po przebudzeniu od razu idzie coś zjeść słodkiego a jak nie ma to pędem do sklepu. W lato np. pochłania duże ilości lodów :P

Dlatego pewnie tak ciężko mu się wybrać. Bo to nie tak hop , tylko troszke będzie musial się poświęcić.

Poza tym to spanie już ciągnie się z nami bardzo długi czas ale ostatnio coś się wzmożyło :( a z tego co wiem to bialaczka postępóje szybko

Gość zws
dziewczyny moga byc rozne przyczyny ale nastraszcie tych facetow bo to nie sa objawy ktore mozna lekcewazyc

Gość tarczyca to moze być
Zbadajcie tarczycę Jesteście dziećmi Czarnobyla :-O

Gość ania z zaczarowanego
1. praca - wczesnie wstaje wiec "odsypia" w kazdej wolnej chwili 2. choroba - b. prawdopodobne - wyslij go na morfologie - moze byc anemia (zbyt mało hemoglobiny) lub inne

Gość Halinka__25
Cześć dziewczyny, A już myślałam, że tylko ja mam taki problem z moim chłopakiem. Ma 25 lat i straszny z niego śpioch. Wiem, że w jego przypadku to częściowo może wynikać ze zdiagnozowanych problemów z tarczycą oraz niskim ciśnieniem, ale czasem dopadają mnie wątpliwości czy to na pewno tylko to :/ Jesteśmy razem rok, a jemu coraz częsciej zdarza się zasypiać w mojej obecności. Coraz mniej czasu ze sobą spędzamy, bo on jest wiecznie zmęczony. Wydaje mi się tylko, że gdy nie jest ze mną siedzi do późna i jego zmęczenie "cudownie" znika. Może więc to nie jest problem zdrowotny, ale znudzenie mną? Już sama nie wiem co o tym myśleć. Pozdrawiam.

Gość nawarka
Tak wam łatwo mówić bo temat dotyczy facetó,a ja mam to samo z dzewczyną,ona ciągle spi nawet teraz robimy imreze andzrejkowa bo za tydzien nie mozemy a oa poszła spac,i tak zawsze ona ciagle spi i mówi ze urodzila sie poto zeby odpoczywac ja ja ciagle prosze a tu nic zrobila badania i sa ok.A jak ja prosze aniolku nie spij to mowi ze piesek(ja)musi sie sluchac i niech spi przy pani(ona) yak juz 3 mc ja mam dosc robie wszystko a ona ciagle spi bardzzo ja kocham i boie sie ze ona sie mna bawi?PLEASE HELP ME SOME BODY

Gość facet bielsko
a skad jest ta twoja pani? bo ja miałem takie problemy z żona ciagle spała do 12 -13 nieraz po południu potem w nocy troszke aktywna noi spi ....-

Gość facet bielsko
w koncu sie rozwiedlismy :( w sumie ona bo miała pretensje ze chce dziecko - ale kiedy jak ona spi? kiedy pieluche zmieni jak spi? a kiedy nakarmi jak ona musia spac?

Gość abecadelkoooo
jestes pewna, ze on spi? moze to cukrzyca, moze anemia, moze narkolepsja, moze chroniczne zmeczenie a moze robi cie w ciuuuuuu......

Gość facet bielsko
a ja w pracy po 9 -10 godzin wszystkiego niedopilnuje:(

Gość abecadelkoooo
nadmierna sennosc moze byc tez objawem depresji