Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-kumata

osoby znające angielski POMÓŻCIE !!!

Polecane posty

Gość nie-kumata

mam do was ogromną prośbę,jestem straszna noga z angielskiego. byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi to przetłumaczył.. z góry dziękuję za pomoc :) Jest niewysoką, szczupłą blondynką o długich, falowanych włosach. ma piękne,niebieskie oczy i malutki nosek. kiedy się śmieje,w jej policzkach robią się takie śmieszne dołeczki. Jej cechą charakterystyczną jest malutki pieprzyk z prawej strony nad ustami. To bardzo śmiała i ruchliwa dziewczynka,jest otwarta na ludzi, uwielbia się śmiać,jest w ciągłym ruchu. Jej pasją są konie,całymi godzinami mogłaby oglądać ich zdjęcia i przesiadywać w stadninie. Jest bardzo ambitna,zawsze musi postawić na swoim,u nas to chyba rodzinne :) ma niebywały zmysł artystyczny,pięknie maluje i śpiewa.

Gość nie-kumata
up up

Gość orzech wloski
:D

Gość upupup
pomóżcie dziewczynie ja też dupa z anglika :P

Gość nikt nie pomoże

Gość voila......
She is not too tall, a slim girl with long, curly, bright hair. She has got beautiful blue eyes and a little lovely nose. When she smiles she her cheeks look funny with some little holes oh both sides. She has got one characteristic mark on her face which is just on the right above her lips. She is a not shy and brave little girl. She is open for the people. She loves to smile, she moves a lot too. She loves horses, she would look at their picture for hours and sit next to them. She is very ambitious, always needs to have her rights first. She is very smart, she is an artist after her familly. She paints and sings very well. Jest niewysoką, szczupłą blondynką o długich, falowanych włosach. ma piękne,niebieskie oczy i malutki nosek. kiedy się śmieje,w jej policzkach robią się takie śmieszne dołeczki. Jej cechą charakterystyczną jest malutki pieprzyk z prawej strony nad ustami. To bardzo śmiała i ruchliwa dziewczynka,jest otwarta na ludzi, uwielbia się śmiać,jest w ciągłym ruchu. Jej pasją są konie,całymi godzinami mogłaby oglądać ich zdjęcia i przesiadywać w stadninie. Jest bardzo ambitna,zawsze musi postawić na swoim,u nas to chyba rodzinne ma niebywały zmysł artystyczny,pięknie maluje i śpiewa.