Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalona_19xx

Nigdy nie bedziemy razem

Polecane posty

Dzis zrozumiałam ze nigdy nie bede z facetem ktorego kocham juz ponad rok... Dlaczego... Ehhh dla niego przeszkoda jest moj wzrost bynajmniej tak dal mi do zroumienia (jestem od niego wyzsza o 5 cm) zaczal mnie unikac nie odpisuje na sms... Nie wiem dlaczego to robi. Juz nie dlugo impreza nie wiem co mam robic? Zawsze podrywa mnie wielu chlopakow a on na to patrzy... Czy powinnam go unikac? Czy pokazac mu poprzez innych chlopakow ze popelnil blad? Nie wiem sama ... Prosze o rade,,,

moze powiedz mu jasno co czujesz, facetom to chyba trzeba często powtarzać tak jakby myśleli że zmieniamy zdanie co tydzień, albo może poprostu daj sobie więcej luzu; w około jest mnóstwo facetów napewno wyższych od Ciebie dla których Twój wzrost będzie idealny :) pozdrawiam

Nie rozumiem dlaczego unika ze mna rozmow? Znam pary w ktorych kobieta jest wyzsza i to wiecej niz 5 cm i co? Są szczesliwi a on tylko co koledzy powiedza! Mnie to nie interesuje co jego znajomi i moi powiedza nie to sie liczy!

Gość nakflsd
a ile masz wzrostu??

mam 184 a on chyba 180 a moze 179 jakos tak. Nie rozumiem dlaczego???? Koledzy sa wazniejsi niz nasze szczescie CHORE!!!

Gość nakflsd
JAKI MASZ TEN WZROST !??

Gość Iwaaaaa
on poprostu Cie nie chce! Nie zalezy mu na tobie!

Gość nakflsd
eee to on jest kurdupel;d zostaw go w cholere.wiem,ze to trudne sama mam taki problem koles mnie nie chce ;] ja mam 175 cm.. i kurde dla mnie facet ponizej 185 to jest nikim..;] zlewka totalna! nie wiąrz sie z nim nawet gdyby chcial bo i tak nic z tego dobrego nie wyniknie:) a ile masz lat?:)

Nom za 2 tyg koncze 19 i nie wiem czy go zapraszac czy nie... A masz moze jakis spr trik zeby mu pokazac co stracil na imprezie np

Gość nakflsd
no ja zawsze robie tak,ze zabawiam sie z innymi :P wiesz o co chodzi..zlewam na niego udaje,ze o nim nie mysle,a jak widze,ze sie na mnie patrzy,czy cos daje mi do zrozumienia to podeszlabym i spyta sie co u niego itd. :) zrób sie na bóstwo! pokaz mu co stracić moze ! nie daj sie ! nie rob z siebie sieroty i zdesperowanej dziewczyny.. jego problem,ze nie urósł.. a ty na modelke spadaj :D !

Kiedys probowalam jako modelka ale nie kreci mnie to:) Tylko ja nie wiem jak mam sie zrobic na bostwo. Mam duzo ciuchow jak doda tylko te ktore mi sie podobaja i jak to ubieram on pada! Tylko ze poytrafie podkreslic swoja urode zawsze wiec nic nowego nie moge zrobic

Gość nakflsd
hmm no to skoro jest ładna,zadbana ... to moze ta nieśmiałosc cos da? nie wiem jaka jestes.... ale za to wiem co kręci takich chłopczykow:D jak spoglądasz na niego momentami,taka niesmialosc aż kipi z oczu ,mam nadzieje,ze nie jestes natrętna i nie zagadujesz do niego pierwsza! bo to jest najgorsze co moze byc..a i nie garb sie prosze ! to jest straszne:D masz na pewno piekne dluugie nogi ,zgrabna na bank! :] tylko pomarzyć można.

Nom nog mi kazdy zazdrosci ludzie zaczepiaja:) Mile ale juz takie nudne. Hmmm no to sprobuje. Kiedys pisalam do niego ale stwierdzilam co innego ze nie warto. Moja kolezanka dala mi taka rade. Bo on ma dostac na imprezie od typow wiec chce mi jego portfel zalatwic i pozniej ze go niby znalazlam i zeby po niego przyjechal to chyba zly pomysl

Gość nakflsd
za co ma dostac po mordzie? moze tak pomoz mu łaskawie,zeby mu sie nic nie stalo ;)

Szalona_19xx Dzis zrozumiałam ze nigdy nie bede z facetem ktorego kocham juz ponad rok... Dlaczego... Ehhh dla niego przeszkoda jest moj wzrost bynajmniej tak dal mi do zroumienia (jestem od niego wyzsza o 5 cm) zaczal mnie unikac nie odpisuje na sms... Nie wiem dlaczego to robi. Juz nie dlugo impreza nie wiem co mam robic? Zawsze podrywa mnie wielu chlopakow a on na to patrzy... Czy powinnam go unikac? Czy pokazac mu poprzez innych chlopakow ze popelnil blad? Nie wiem sama ... Prosze o rade,,, To ten co nagrał się na pocztę twojej kolezance? :D :D :D

Wiesz kiedys mu pomoglam a on ani dziekuje ani nic. Znalalzlam jego bluze po imprezie przyjechal cos powiedzial pogadal i papa NIE DOCENI pomocy

Gość tina fey
jak mozna takiego kogos kochac? przejdzie ci jak zakochasz sie naprawde. szkoda zmarnowanego roku, rozejrzyj sie za kims nowym na zimowe wieczory.

Nie wiem jak mozna ale tak sie stalo.... Zaluje ze nam sie nie udalo ale chyba od niego odejde definitywnie na zawsze nawet jak on bedzie chcial wrocic