Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos pogada

porozmawiamy?

Polecane posty

ja ostatnio czytam "algorytmy + stryktury danych = programy" oraz "rzecz o istocie informatyki" nie polecam :P

fajnie mi to słyszeć, bo czasem spotykam się niemal z dezaprobatą, gdy czytam w przerwie między jedną zaganianą godziną a drugą:) ale teraz mam już nałożony krem 'na noc' co to mnie ma uczynić promienną o poranku, więc wyłączam tą piekielną maszynę. kolorowych snów.

:)...ale najbardziej lubię opowiadania SF...:)

...przykro mi Lucky...ale nie mam pamięci do nazwisk...taka drobna ułomność....bardziej pamiętam tytuły...kolory...rysunki............czasami stwarza to problemy w porozumiewaniu się z ludźmi.....:)

opowiadania SF? to pewnie czytałaś Lema mnie zawsze fascynowało to jak w jego opowiadaniach ma się wrażenie, że tam opisany świat naprawdę mógłby istnieć i co więcej że nie mógłby być inny niż taki jak został przedstawiony, bo to zachwiałoby jakąś równowagę ;)

Gość biały kot
a ja Ci powiem, że wszechświat jest taki jaki jest, bo powstał na zasadzie mini-max: najlepsza doskonałość i różnorodność przy jak najmniejszych nakładach ;)

Lucky - pisze w kilku miejscach...ale moim stałym miejscem jest Trelemorele.....;) Romantyk...Lem to klasyka :)...mnie interesują dwa aspekty...różnoraki sposób widzenia przyszłości....i niezmienność ludzkiej natury......:)

nie wiem co to te Trelemorele:D Lem człowiek, który opisał net w książce przed powstaniem netu tak?;) ja niestety nie dorosłem jeszcze do niego branoc:)

pamiętam jaki byłem zgorszony jak w jednej jego książce był opisany stosunek :P (dawno dawno temu to było :P:P) dzisiaj jak sobie to przypomnę to widzę że to był jeden z przykładów właśnie na to jak niezmienna jest ludzka natura, mimo że w tamtej wizji świata ludzie brali specjalne środki żeby stłumić wszystkie agresywne zachowania, ale w pewnych sytuacjach nic się nie da zmienić ;)

Lucky 🖐️ Romantyk...właśnie to jest piękne...niezależnie od czasu i przestrzeni...pozostajemy ludźmi...:)

Gość Pan tybu bears
Czesc Romantyk 😍

Gość Pan typu bears.
piszesz love w takim [ ] nawiasie

Gość Pan typu bears.
Possij mi jaja za ta cenna wskazowke jesli mozesz :)

myślę że byłoby to nieadekwatne zadośćuczynienie ;P i zwykłe dziękuję wystarczy ;) no moze jeszcze 🌼 gratis ;)