Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Do chcących popełnić samobójstwo.

Polecane posty

Nie traćcie wiary w sens życia gdyż jesteście nam potrzebni. Szczególnie teraz, gdy świat ogarną kryzys gospodarczy a zbliża się jeszcze straszniejszy kryzys ekologiczny. Zachowajcie spokój i \"zimną krew\". Pozostańcie na stanowiskach. Módlcie się i pracujcie. Niech Bóg będzie z nami.

Gość nie pij tyle z rana
kryzys ekologiczny to ściema, wymyslona aby wyciągac od państw tzw opłaty ekologiczne za produkcje gazów cieplarnianych....wiesz jaka to kasa? wiesz jaka kase będzie mozna kręcić na handlu kwoatami? jak nie wiesz to znaczy że nic nie wiesz więc schowaj sie do swej dziury i trzęś tam tyłkiem ze strachu 💤

Jolazabrze ma rację. Mamy listopad, a mrozów nie ma jeszcze nawet w Skandynawii. Ostatnie lato było upiornie gorące - Hiszpania, Portugalia, Włochy, Cypr, Korsyka, Sardynia, to już pustynie. Lato roku 2009 będzie jeszcze cieplejsze niż to ostatnie. Polska jest w otyle korzystnym położeniu że większość fal gorącego powietrza znad Afryki jest zatrzymywanych przez Karpaty, ale i u nas będzie coraz cieplej.

Wszystko to przewidział Nostradamus.. dziwię się że jeszcze jest ktos kogo to wszystko dziwi. 😴

Gość JGPI7FIO/ULV/
IGRZYSKA SMIERCI

w dobie kryzysu swiatowego wszystkim samobójcom , którzy bohatersko dokonali tego wyczynu należy się posmietnie krzyż zasługi. wreszcie zrobili cos dobrego sla Ludz- kosci.

Gość gość
Jak mam nie tracić sensu życia jak nikt mnie nie uważa za osobę godną przyjaciela i wszyscy wokół mnie mi dokuczają i nie mam jak się wybronić, a bić ich nie będę.. I jestem po prostu niczym...

Gość Sylvia ta dobra
Nikt nie chce niczego popełniać. Ogarnij się kaftaniarzu

Gość gość
czy jest ktoś kto pomógł by mi zniknąć z tego świata, nie pytając dlaczego to robię? oddam zdrowe organy,jeśli takowe jeszcze posiadam. zależy mi.

Gość gość
Dlaczego chcesz się zabić?

Gość 777gość
nie warto bo czeka Cię jeszcze wiele chwil wspaniałych a depresja to oszustwo złego losu