Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachMaWielkieOczy

Dziwny przypadek.

Polecane posty

Gość strachMaWielkieOczy

Mam 18 lat. i nieregularne miesiaczki. Ostatni okres miałam 10 października. mamy 5 listopada..czyli 26 dni temu. Przewaznie mam tak co 23,24 dni no ale ostatnio mialam np po 26dniach 5 DNI temu,ze tak powiem "wspolzylam" z chlopakiem.Mial na sobie bokserki ja nie mialam nic. i wkładałl mi go przez bokserki,ale do wytrysku nie doszlo. Bokserki co prawda byly troche mokre.ale wytrysku nie bylo (wiem ze to smiesznie brzmi no ale rozne przypadki sie zdarzają..) Czy jest mozliwosc zaplodnienia.? I czy wtedy mialam dni plodne? Jesli chodzi o jakies objawy to tylko czesto oddaje mocz.Ale czy podczas pierwszego tygodnia mozna tak czesto oddawac mocz? I biust mam powiekszony tak jak przed okresem.

raczej było po dniach płodnych. a mocz kobiety w ciąży oddają często jak macica jest już duża i dziecko uciska na pęcherz (na początku ciąży coś takiego nie ma miejsca) p.s. przez bokserki? :D

Ama ty brutalu :P a co ty robisz na ciąży i porodzie? :D:D:D

Gość strachMaWielkieOczy
No tak.przez boskerki glupio to brzmi. Ja slyszalam ze wczesniej ciazy tez,poniewaz nastepuje przekrwienie ukladu moczowego. ?

no faktycznie bardzo dziwny przypadek... i trudny do wyobrażenia... ;) jak to przez bokserki???

jeśli były z bawełny o ciasnym splocie to nie ma szans, by coś się przez nie przebiło... ;)

Gość strachMaWielkieOczy
No bokserki są dość cieńkie:) i dla zabawy to zrobil. a teraz ja mam problem..

dodajmy do tego, że nie było wytrysku a bokserki pewnie wilgotne były przez twój śluz luzik czekaj na okres nie tak łatwo się w ciążę zachodzi ;)

Gość o proszę jak miło
ktoś zadbał o to bym zaczęła dzień z uśmiechem na ustach, dziękuję autorko :)

Gość strachMaWielkieOczy
A ja kolejny dzien zaczelam bez usmiechu. i mi wcale do smiechu nie jest ale skoro Wy sie smiejecie to domniemam ze to jest niemozliwe..tak?

no :) więc uśmiechnij się, po prostu @ Ci się spóźnia, może przez to nakręcanie się właśnie :)

Gość oPa.Xd
Nie wiem;D nie mialam takiego przypadku ;/ hahahah

Gość StrachMaWielkieOczy
ale i tak sie boje..strasznie..

ja w Twoim wieku to czasem i 2 miesiące nie maiałm @ tak nieregularne były wtedy moje cykle... dopiero za jakiś czas wszystko się u Ciebie wyreguluje :)

Gość StrachMaWielkieOczy
Tak,ale liczyłam sobie parenascie okresow wstecz. i przewaznie sie wahały od 22-27 dni.. eh tak bardzo chcialabym go juz dostac.Czy sa sposoby zeby go przyspieszyc.? ale i tak strach jest ogromny..

no ale czego się boisz? pomyśl logicznie... do zapłodnienia potrzeba owulacji oraz wytrysku - ani tego ani tego nie było :) no i pełnego stosunku też nie było plemniki to nie kamikaze, nie potrafią się teleportować, zwłaszcza nie wyimaginowane plemniki

Gość o proszę jak miło
przestać się stresować i przyjdzie. Często jest tak, że kobieta zrobi test okaże się, że negatywny, emocje opadną i za chwile jest okres.

Gość StrachMaWielkieOczy
eh mam nadzieje..:(

Gość Gappa10

Gość StrachMaWielkieOczy
up.

po co to podnosisz? czy nie rozwiałyśmy twoich wątpliwości? jeśli dalej się martwisz to poczekaj do okresu i jesli nie przyjdzie to zrób test i po sprawie