Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba

ale mnie wczoraj wk...

Polecane posty

Gość nesca fe
carramba mozemy sobie przybic piatke.te cechy rozwinez pasuja do mnie.typowe z nas raczki.wlasnie ja tez jestem bardzo emocjonalna i kieruje sie uczuciami.on jest takim dominatorem wiesz wszystko tak jak on chce i po jego mysli bardzo chcialby mna rzadzic.ma bardzo bogata przeszlosc seksualna z tego co wiem i nie kryl sie z tym i to rowniez w jakis sposob mnie boli bo mysle ze i przez to mu nie ufam troche bo mysle ze to tez taki typ - babiarz imprezowicz a sprawial wrazenie takiego ulozonego i odpowiedzialnego.ma 25 lat.ile juz jestes ze swoim.ja z lwem tez bylismy jak przyjaciele i bylo ok na poczatku ale po roku on zaczal sie oddalac i rzedziej sie z emna spotykac i jakby przestalo mu zalezec na mnie.dzisiaj spotykam sie z moim a nie widzielismy sie ok 2 tygodni bo "on nie mial czasu".ale powiem cis zczerze ze taka obojetna jestem jakos tak nie amm entuzjazmu na to spotkanie.ale znajac zycie jak go zobacze jeden jego usmiech i znow mnie udobrucha :(

Gość nesca fe
i oczywiscie co?odwolal spotkanie bo ma inna wazna pilna sprawe do zalatwienia.rece opadaja.....

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JAKI ZWIĄZEK, JAKIE "JESTEŚMY RAZEM"... ŻARTY?