Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

od grudnia bede chodzila za suknia. co myslicie o tej ktora wypatrzylam????????

Polecane posty

Gość amelka_22
zjawiskowa, i taka troche bajkowa, przypomina mi Kopciuszka na balu. Szkoda tylko, że jest jedno zdjęcie i nie widać jej w innych ujeciach.

Kompletnie nie w moim stylu :O Zdjecie mogłoby pokazać więcej spódnicy...a z nieo wynika tylko tyle, że dół jest bardzo szeroki

Gość normalne jaja
tyle kasy za szmaty na jedno wyjście, ale głupota aaaa może na kilka, bo w tej chwili ślub to wielkie nic, każdy każdego zdradza, to może będzie na więcej razy

Gość carmenn
tyloo jaja czy cos tam w kazdym razie wypowoiedz wyzej... skoor masz takie zdanie o slubie poco wogole wchodzisz na to rium? i jak cos piszesz to doinformuj sie bo twoja wglupota ychodzi. slub koescielny bierze sie raz. a jesli ty w zyciu zdradzasz albo jestes zdradzany to ci bardzi wspolczuje

Gość carmenn
tak czy siak. nie dzownilam jeszcze bo za wczesnie. ale ta faktycznie moze miec dol bardzo szeroki. poki co jestem na etapie przgladania stron i tak jeszcze przez miesiac

Ma dół bardzo szeroki, ten typ sukien z LF tak ma. Jak szukałam sukni, przymierzyłam kilka z LF, i wszystkie były starsznie ciężkie, niewygodne do chodzenia, i... drogie:)

Gość gosietta
ładna ale nie w moim stylu taka kapciuszkowa, balowa ale jest wiele kobiet co takie wybierają. poprostu kwestia gustu. masz kupić tą co tobie sie podoba a nie co innym bo zawsze będzie ktoś o odmiennym zdaniu