Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja mam z ty zrobić

Facet męczy moją siostrę!!!!

Polecane posty

Mam wielki problem! Pomóżcie mi co mam zrobić?! Moja siostra od 1,5 roku związana jest z facetem który dla niej zostawił żone a ona dla niego faceta z ktorym miała już dziecko. 5 miesięcy temu urodziło im się dziecko, a teraz okazuje się, że on nie puszcza mojej siostry nigdzie samej ze względu na to że boi się że ona spotyka się ze swoim bylym. Kolejną sprawa o którą się boję to to, że skoro mógł będąc w związku małżeńskim zdradzac już zonę z moją siostrą to równie dobrze może zdradzać ją z jakąś inną a przecież mają dziecko razem. On wygląda na takiego co by to zrobił jęsli juz nie ma takiej sytuacji. Siostra nie może sama przyjechać do domu, do mamy ani nigdzie sama do naszej miejscowośći bo on cały czas myśli że ona spotka się z tamtym, choć muszę przyznać, że z **** Czyli tym pierwszym partnerem stale utrzymujemy kontakt. Czy to wszystko ma szanse? On chyba kocha moją siostre ale jak długo to wszystko potrwa?

Gość Ja pie...lę ***
Oj ja nie wroże nic dobrego, choc dobrali sie idealnie on za obcymi dupami i twoja sipostrunia widzę tak samo.

Łup Łup jest tam ktoś?

Gość nie wtrącać się.***
Może lepiej dla nich bedzie jak się rozstaną i każde pójdzie w swoją stronę bo wydaje mi się, że i tak bedie taki finał tej znajomości.

łup łup