Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pomocy ***************

uzależnienie od gier komputerowych

Polecane posty

podejrzewam że mój syn 19 lat jest uzalezniony. Musze mu pomóc bo widze jak marnuje sobie życie . W kazdej rozmowie znajduje setki argumentów tłumaczących siedzenie po 16 h przed kompem . Kocham go i nie pozwole mu tak zyć , choć niby dorosły tak naprawde to zagubiony . Może ktoś spotkał sie z takim problemem . pomocy...

help

Gość siostra papika
tak jaaa

Gość Wyraźnie niewyraźna
O! To ja! To ja! To opis mnie. Niech siedzi. Jeśli nie udało mu się zbudować życia towarzyskiego, to mamusia tego za niego nie zrobi. Skrzywdzisz go jedynie odbierając jedyną rozrywkę, jego własny świat, a ponadto daję uciąć sobie wszystkie paluszki, że to go sprowokuje do buntu. Nie psuj mu zycia, powiadam, Ci, nie psuj.

Gość dxdxgfdcfdr
Popieram powyższą wypowiedź. Miałam ten sam problem z synem. Rozmawiałam z psychologiem i kazał zostawić to tak jak jest. Teraz widzę że to była słuszna decyzja i że rzeczywiście syn bez tego zaczął by mieć poważne problemy, dopiero wtedy.

nie psuj życia ........ hm ciekawa teoria wyraźnie niewyraźna. czyli poprosto pozwól mu na marnowanie zycia , obserwuj jaki destrukcyjny wpływ ma na zdrowie . pomijając psychikę

Gość podnosze1
temat na czasie

Gość nonsensy gadasz kobieto
siedzi przed kompem bo nie ma lepszych zajęć jakby mial dziewczyne, kumpli to by prowadził inne zycie a że jest samotnym typem to został mu tylko komp i cóż ty niby chcesz zrobić? zabrać mu komputerek? :) to nic nie pomoże bo trzeba leczyć przyczyny a siedzenie przed kompem to tylko skutek

Gość podnosze1
..............