Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amerykanska doll

Obama a Nostradamus-gdybania wizjonera...

Polecane posty

Gość amerykanska doll

Teraz jak wygral Obama to przypomnial mi sie fragment filmu o Nostradamusie,ktory zapowiedzial koniec swiata po przyjsciu do wladzy czarnoskorego ksiecia na czele wielkiej armii. Ludzie mysleli ze bedzie to wybor czarnoskorgo papieza,lecz mi sie wydaje ze chodzi to o Obame. I co teraz?

Gość amerykanska doll
A jeszcze doszly teraz te wizje Jackowskiego o wojnie. Przeciez jak panstwa zaczna obrzucac sie nuklearkami,to faktycznie moze wyginac caly swiat(oprocz tych schowanych w schronach dla bogaczy i wybrancow narodu)

koniec swiata juz był przepowiadany a nawet zapowiadany , ze napewno bez kitu bedzie. i co? i gówno! i dobrze! w 21 wieku w te gusla i mity wierzyć będac nowoczesnym europejczykiem toz to niestosowność.

Gość amerykanska doll
ciekawe jak to bedzie z Rosja,ciekawe czy zmieni sie cos w wizach dla Polakow,ciekawe czy beda wybuchy rasistowskie w Ameryce(na pewno beda ale tak tylko gdybam)

Gość amerykanska doll
Jozio,a nie myslisz ze tyle faktow zostala przez Nostradamusa powiedzianych ktore sie sprawdzily, ze nalezy spojrzec na to dokladniej?Przeciez tu chodzi o nasza przyszlosc. Poza tym sa te globalne ocieplenia,woda w niektorych krajach(nawet europejskich) sie konczy.Jak to bedzie za 20-30 lat?

Gość amerykanska doll
No wlansie,czy bedzie cos istniec za 20-30 lat? Wyobrazacie to sobie? Bez wody,bez ropy,bez wegla.Powietrze skazone syfem... No a o wojnach to juz nie wspomne.

ktos niedawno powiedział , że czeka nas straszna wojna o pokój!wie ktoś kto to powiedział?

Gość amerykanska doll
Wojna o pokoj? Ciekawe gdzie niby ta wojna miala by sie rozegrac??

no wojna o zloza , żródła energetyczne , o wode, a jak się już strefy wpływów ukształtuja zdobywcy się nasyca to zapanuje pokój. i miłość i szczęsliwość powszechna i bedą znów o tym filmy i piesenki.

Gość co do tych przepowiedni
To jest to cos na wzor przepomiedni wrozki, która powie: Pokochasz blondynke (farbowana czy nie?!), jednak z powodów rodzinnych weźmiesz za żonę inną (blondynkę czy zupełnie inna?!) i będziesz miał dwójkę dzieci (a potem bedzie trójka i trzeba sie zastanawiac, czy ktores i ktore jest cudze). Człowiek sam to sobie dopasuje, chyba kazdy facet moze cos takiego dopasowac do siebie :]

Gość amerykanska doll
ja chce miec dostep do schronu w razie ataku nuklearnego. Najlepiej gdyby cale osiedla mialy takie swoje schrony.

Gość amerykanska doll
Kto czytal przepowiednie Nostradamusa? Ja bede musiala jeszcze raz po nie siegnac zeby odswiezyc wiadomosci. A co do tych przepowiedni,to ja w to wierze bo tyle rzeczy juz sie sprawdzilo ze szok. Musisz poczytac ta kasiazke zeby zrozumiec fenomen tego czlowieka. Pewnie Jackowski ma podobny dar.

Gość Mickiewicz pisał w Dziadach
"A imię Jego czterdzieści i cztery" Obama to 44 prezydent USA...

Gość amerykanska doll
A co ma Mickiewicz do Obamy?

w sumie nie ma nic, jest gorszym prorokiem :O ps ten tekst z Mickiewicza byl do tego :[Ludzie mysleli ze bedzie to wybor czarnoskorgo papieza,lecz mi sie wydaje ze chodzi to o Obame. I co teraz?]

Gość Ale pesymisci
Ale macie ponure wizje!!!!! Bedzie Napewno lepiej niz do tej pory.

Gość tak szczerze to koles
bedzie lepiej bo zmaiast ameryki beda nami rzadzic: Rosja i CHiny :D liberalna ameryka zaszyje sie w swoich granicach i bedzie upadac i rozkladac sie jak Wielka Brytania i Francja a Rosja zdobedzie przez liberalow to czego nie mogla zdobyc wojujac z radykalami.

moze i Chiny sobie prosili i co z tego ? chiny i tak beda trzymac z rosja tak jak Iran ktory od Rosji ma bron. Taks ie podniecacie tymi amerykanami i Unia ale jakby rosja weszla jutro do polski to zaden kraj nawet palcem by nie kiwnal :)

Gość Samanta ale ty glupia
:o

Gość Russian Soldier
przyjdziemy do was i będziemy pić wódke & gwałcić kobiety wódke ukradniemy w waszych biedronkach :) bo u nas bida z nendzom jest czekajcie poliaczki doczekacie sie

>[tak szczerze to koles] naiwny jestes (bez obrazy) chinczycy sa z Rosja tylko taktycznie a Iran to juz sie musi pohamowac (ceny ropy, Rosje zreszta tez to trzepnie i to mocno) a co do reszty [Taks ie podniecacie tymi amerykanami i Unia ale jakby rosja weszla jutro do polski to zaden kraj nawet palcem by nie kiwnal] po1 jutro to by rosjanie mogli wejsc moze 200 ludzmi reszta leczy kaca (jak co dzien) po2 nie wejda-> rosjanie nie sa idiotami a wojna z nami (nawet jak jakims cudem NATO nam nie pomoze) ma wiecej minusow niz plusow (politycznie i gospodarczo ) po3 tak sie podniecasz zeby nikt palcem nie kiwnal masz moze jakies dowody na to ?

Gość purowata magda
ja wierze i pamietam te przepowiednie, cos w tym jest niebawem pozdychamy jak muchy 😭 🖐️

dowodem jest to, ze rosja nikomu w dupe nie musi wchodzic . wszyscy wiedza ze w rosji nie wazna jest nazwa ustroju bo i tak wszyscy sluchaja i chca sluchac jedynego slonca rosyjskiej dumy a im bardziej trzyma ich twarda reka tym lepiej (jak Putin byly agent KGB :) )ale nikogo to nic nie obchodzi, rosja jak ma cos do powiedzenia do mowi i z tego tytulu nikt by nic nie zrobil jakby chcieli zajac polske samanta czytam i widze ze wychodzi z ciebie idealizm i ignoranctwo, nie doeceanisz przeciwnika, obys sie na tym nie przejechala ale zmuszac cie do innego myslenia nawet nie mam zamiaru bo nawet mnie to nie obchodzi jakie masz zdanie nt rosju, poski czy czegokolwiek :)