Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiletWjednaStrone

Moj kot lubi andruty-co uwielbiaja wasze koty !!?

Polecane posty

Gość BiletWjednaStrone

Za czym przepadaja wasze koty? Moj uwielbia andruty.A z zabaw to gonienie za zajaczkami na scianie zrobionymi przez lusterko:) Do tego lubi wszytskie miekkie zabawki takie miekkie jak siersc. Niczym twardym nie chce sie bawic. Aha, no i uwielbia aportowac :)

Moje uwielbiają kapustę, marchewkę, lody (ale nie czekoladowe, wszystkie inne mogą być), wszelkiego rodzaju ciasta. Narazie tyle mi przychodzi do glowy :p

frytki z ketchupem (bez ketchupu nie ruszy) no i piwo... jak słyszy syk otwieranego piwa to chce sobie łapy połamać :D z dzikim miałczeniem leci i mordę do szklanki wsadza :D

Gość moje koty uwielbiają
kocie przysmaki - kabanosy zabawę laserowa myszą

Moj: frytki, czipsy, budyn waniliowy, jogurty, babke, chleb, zolty ser... Jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze.

Gość nesca fe
moje uwielbiaja slowo MASZ! :) a jeden uwielbia zielony groszek drugi ogolnie wszystko co zielone:natke obierki ogorka, trzeci lubi bzykac inne koty nieudolnie bo jest wykastrowany he!wariaty!

Gość BrunetkaWieczorowąPora
a moja kocica nic takiego nie lubi :( tylko kocie żarcie, surowe mięso, czasem liźnie serek topiony, masło, jogurt - al eto tak ; na smaka' Jak zaobserwowaliście że wasze koty lubią takie nietypowe rzeczy??

mój kot lubi jogurt, standart jak widzę ;) lubię też nutellę, ale mu nie daję. generalnie pilnuję żeby nie jadł chemii którą jedzą ludzie ;) a karmę ma od hodowców i weterynarza bo choruje...

Gość laretka_
Mój też raczej typowo- rybki, mieso, pasztet, parówki, śmietana i jajka surowe. Karmy kocie tez wolnie. Jak brałam krople żoładkowe to swira dostawał, tarzał sie na łyżeczce do herbaty :)

Gość azakloj
kuźwa, ale wam się nudzi , normalnie , nie idzie nawet tego czytać.

Gość SekwojaTwoak
Moj lubi surowe jajko. Zawsze jak robie ryby i mam jajka na talerzu to jak gdzie sie zagapie to mi je cale wylize i jajek nie ma! Do tego fasolka szparagowa-uwielbia! I trawe tez kocha jesc. Co jeszcze.. kwasne mleko, maslo, mieso surowe, watrobke surowa i ryby surowe. Z zabaw to lubi tez miekkie rzeczy typu myszka jakas ktorej siersc przypomina siersc kota

Gość fanka wallego
Tobie to sie musi nudzic smiertelnie, skoro czytasz co popadnie :D

Gość ffffffffffffffff999
trzeba byc debilem zeby kotu dawac takie jedzenie jak piszecie.. meczcie tak dalej te zwierzaki troglodyci

jeśli masz kota to wiesz że nie można dać mu nic na siłę. Koty takie są że jak coś nie chcą to w życiu nie zrobią, tym bardziej nie zjedzą nic na sił e:O ale wydaje mi się ż enie masz kota :P

Gość ffffffffffffffff999
nie daje sie kotu, psu takiego jedzenia.. czekolad ciast i innych gowien..

Gość SekwojaTwoak
Dobrze powiedziane. Poza tym to topic dla tych co maja koty, wiec sie nie odzywaj jak go nie masz. Koty sa takie ze jak cos lubia to zjedza a jak nie lubia to za chiny ludowe nie zjedza. Ale i tak kocham koty, Wczesniej mialam psa, i kotow nie cierpialam ale odkad mam kota to wole stanowczo koty niz psy.

Gość ffffffffffffffff999
no tak.. inteligencja jak u kota .. gratuluje

Trzeba byc debilem, zeby nie wiedziec, ze my tu piszemy o PRZYSMAKACH czyli rzeczach, ktore koty dostaja od czasu do czasu na "smaka", a nie na porzadku dziennym! Moj je wylacznie kocie jedzenie. Sucha karme Royal Canin ma caly czas w miseczce, "mokre" puszki kocie dostaje 1- 2 razy dziennie.

Gość ffffffffffffffff999
mowie o tych co dawaja ciasta i inne podobne rzeczy..

też miałam psiaka, kochanego kundelka. W tej chwili mieszka u mnie śliczna trikolorka, mała pyskata tygrysica :D I wżyciu bym nie powiedział że kot jest fałszywy, nietowarzyski, chodzi swoimi ścieżkami itd... jest zupełnie inny jak pies bo... jest KOTEM :P i zachowuje sie po kociemu.

Gość malinkaaaaaaaaaa
a mój kot uwielbia kanapki z MCDonalda i czasem na frytkę sie skusi ewentualnie kurczaczka z KFC

Gość ffffffffffffffff999
rotfl! jak nie ma sie argumentow to zarzuca sie mala pomylke w ortografii.. niezle... trujcie tak dalej swoje koty..

Gość ffffffffffffffff999
szukam sensu Moj: frytki, czipsy, budyn waniliowy, jogurty, babke, chleb, zolty ser... Jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze. tak szukam sensu.. czekamy na wiecej Twej glupoty..

co sie tak przejmujesz? :D wiesz, ziwerze jest takie że nie zje tego czego nie chce, jeśli czuje że coś jest niedobre dl aniego to nie je. Widocznie taka dieta odpowoada kotom, więc ;) luz. Poza tym czytaj - to sa przysmaki, jedzone ot tak, od czasu do czasu, głownie nikt nee żywi kota warzywami przecież ani słodyczami :D:D