Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pally

Mały biust

Polecane posty

Gość Pally

Otóż mam 15 lat i jestem płaska, wszystkie moje rówieśniczki już dawno mają biust .. Nie mogę ubrać sie w bluzkę na ramiączkach bo widać że nie mam piersi. Jestem załamana ;(( Myślicie że to może być czymś spowodowane ? Może macie jakieś rady dla mni :| Myślałam żeby iść do ginekologa po tabletki jakieś ..eh ..

Gość co do tych przepowiedni
A jestes chuda? ile wazysz?

Gość Pally
tak jestem szczupłą osobą .. 53 kg

Wielkość biustu to niestety genetyczna sprawa. Ja tez byłam płaska w twoim wieku:( A jeśli chodzi o tabletki anty żeby biust powiększyć to nie wiem czy warto się truć,zwłaszcza w twoim wieku, bo nie na wszystkie kobiety hormony tak działają.

Gość zajdź w ciążę
to biust ci się zwiekszy!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pally
no figurę to ja mam po tacie a jest chudy .. tak staniki push - up to ja noszę nie mam innego wyboru ..

A te 53 kg to przy jakim wzroscie? Niestety, trzeba wybrac miedzy patykowatymi nogami a biustem :]

Gość Pally
Jeszcze takich patyko9wych nóg to ja nie mam bo figurę to ja mam naparawdę bardzo ładną ale mówi .. wszystko przez biust .. nieraz sie zastanawiam czy wogóle mi coś urośnie ;( mam 1.72

Pally naprawdę wiele kobiet cię tutaj rozumie. Niestety nie ma żadnego super sposobu, żeby ten biust powiększyć. Nie ma sie co oszukiwać. Ja jak pisałam byłam tez płaska- normalny biustonosz bez push-up miseczka 70 A. Po pierwszej ciąży ciut mi się powiększył ale nie za bardzo. Taka już nasza uroda niestety:) Trzeba to zaakceptować chociaż wiem, że trudno.

Wg mnie ważysz mało... więc albo jesteś wychudzona, albo nie masz zupełnie jeszcze kobiecych kształtów. Musisz albo poczekac, az zaczniesz dojrzewac albo przytyc. Tak na marginesie, to stanik 70A, to jakis koszmarek :p To jest dla osoby, która ma ok 75 cm pod biustem... do tego miseczka A...

Gość Pally
Będe musiała jakoś zaakceptować to .. ale dzięki za rozmowę :) Mam jeszcze pytanie bo tu pisze zę można jakoś swoje tematy patrzeć w każdej chwili tylko nie bardzo wiem jak dodać tn temat do tych moich tematów, może wy wiecie ?

Gość to nie do końca tak
"Nie mogę ubrać sie w bluzkę na ramiączkach bo widać że nie mam piersi" Taka bluzka odwraca uwagę z piersi na ramiona i "płaskim" osobom bardzo pasuje :) wiem, bo na ogół tylko takie noszę, chociaż teraz biust mi urósł. Ale dopiero jak skończyłam 23 lata :/ ale spoko, 15 lat to masz jeszcze czas - jak chodziłam do LO (nie tak dawno, 10 lat temu) to wszystkie prawie byłyśmy deski :)

Pally, bez urazy, po prostu ja długi czas nosiłam 70A, mając pod biustem 69 :O Kobiety często źle dobierają staniki, szczuple laski chodza w 70, 75 :O

No niestety, ja nosiłam 70A jeśli wybierałam zwykły bawełniany, bo wtedy przynajmniej był wypełniony:P Po pierwszej ciąży przeszłam na B i tak zostało. A teraz jestem w drugiej i mam 80 C- jeszcze się tym trochę nacieszę:P

Gość to nie do końca tak
ze stanikiem to też racja - tu jest świetny topik, z 70 a zamieniłam na 60 d :D i jaki kształt!! miodzio !! Po prostu u nas sie nie mówi, jak dobrać stanik, mojej matce nadaj wytłumaczyć nie mogę, a jak w sklepie pytam o "60" to się patrzą jak na wariatkę.... w niektórych, oczywiście. Pod biustem mam 68 cm ściśle mierzone na wydechu

Gość ja tez mam
Masz 15 lat jeszcze Ci biust urosnie nie martw sie na zapas .... A poki co dobry stanik push up pomoze .Sa tez takie silikonowe wkładki do stanika podnosza biust ładnie.. Wiem cos o tym bo sama mam biust malenki i nawet w ciazy mi niewiele urósł :(

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za moją żoną a była w 8-mym miesiącu ciąży, miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie z jej powodu napletki na siusiakach.

Gość gość
autorko też miałam takie problemy jak miałam 15 lat. Ile bym dała by móc sie wrócić jeszcze raz do tamtego okresu i przeżyć swoje życie jeszcze raz od nowa. Może bym była szczęsliwsza niż dziś

Gość gość
07:57 Żaden normalny facet by nie chciał nigdy aby ktoś sobie oglądał jego żone nago. Może jeszcze do prostytucji ją namów i sie będziesz podniecał jak inni ją posuwają. Widać że nie ma dla ciebie żadnych świętości. Nie wiesz co to miłość. A wszystko próbujesz przykryć piękną otoczką. Wiesz g****o też można schować w kwiatach. Jeszcze w te tajniki swojego życiowego gnoju wprowadzasz 15-letnie dziecko autorke topiku. Puknij sie w ten głupi łeb