Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOJ MYSZOSKOCZEK BIEDACZEK

BłAGAM POWIEDZCIE CZY Z MYSZOSKOCZKIEM MOZNA Iść DO WETERYNARZA CZY NIE BARDZO ?

Polecane posty

czy wet przyjmie mnie z myszoskoczkiem czy wysmieje.. mam problem bo mój kochany myszoskoczek jakischory jest .. keidys przechodził grzybice skóry i mial takie ropnie na skórze i mu wychodzila siersc ale wtedy znajomy wet z rodziny mi pomógl i odciagnął tą rope i dawal antybiotyk memu małemu :( teraz przeprowadzile msie do krakowa i nie wiem jak tam z wetami .. mój maly nie chodzi na jednej nózce niestety i nie wiem co z nim ..:( MUSZE MU POMóC.. JAK MYSLICIE ..WET ZAJMUJE SIE TAKIMI GRYZONIAMI? BO ZNAJOMI MNIE WYSMIEWAJą ZE NIE..

Gość a kto niby
ginekolog? ortopeda? przecież to zwierze a weterynarz leczy zwierzęta. dziwnych masz znajomych.

z każdym zwierzakiem można a nawet TRZEBA iść do weta ja chodziłam z... myszką co tydzien na zastrzyki - nikt mnie nie wysmiał

on ma 2,5 roczku już ..a ponoć myszoskoki zyją tylko 3 latka przecietnie..buuuu nie chce by mu coś bylo..niech ktoś odpisze

Gość pewnie że się zajmie
to żywe stworzonko, idź nie zwlekaj :)

Gość one żyją krótko
więc i tak umrze.. po co masz tracuić kase na leczenie?

Gość pewnie że się zajmie
ja kiedyś z kurą byłam :)

a ja ostsnio widzialam faceta który przyniósł swego gołebia - jakiegos championa i nikogo to nie ździwilo

Gość myszoskoki zyją 2 lata maks

Gość rryuikuryjthd
a myszy jeszcze krocej a moja mysz zyla niecale 3 lata!

Gość przykro mi bardzo 42
ale Twój myszoskoczek kończy żywot i tak długo żył moje dzieciaki miały różne gryzonie i takie problemy z sierścią zapowiadają koniec a do weterynarza zawsze można iść, kasę weźmie, nie wyśmieje... ale nie pomoże, zwierzak twój ma \"swoje lata\" pamiętam jak kiedyś popędziłam do weterynarza z takim małym żółwikiem i on dostał zastrzyk igłą większą od niego... i tak nic nie pomogło

Gość rtgergtet
Widuję u weterynarza małe zwierzątka. nuie widzę w tym nic dziwnego. Ostatnio siostra zakonna w habicie była z czymś malutkim chowającym się w rękawicy. A z kolei gdy mój znajomy (chyba zaciemnienie miał) rzucił do koleżanki - lekarki weterynarii - tekstem że nie warto leczyć małych zwierzątek bo i tak krótko żyją, to ona się obraziła. I to bardzo dobrze świadczyło o jej postawie etycznej. Idź śmiało. Zwierzątku się to należy.

ja tez byłam z żólwiem stepowym i tez nie pomógl ale przynajmniej synek widział ze zółwikowi nie da sie juz pomóc i nie płakał bardzo ( mały był wtedy)

Gość rtgergtet
Taaa... do tych którzy piszą o schyłku życia myszoskoczka ---> Chcielibyście mając na przykład 80 lat i cierpiąc na jakieś nieznane dolegliwości usłyszeć, że już i tak powoli umieracie więc nie warto się wami interesować i poprawiać jakość waszego życia? Z myszoskoczkiem jest tak samo. Owszem, starzeje się. Jednak może można poprawić jego samopoczucie więc takie starania warto przedsięwziąć, zwłaszcza że on sam o siebie nie zadba.

Gość myszoskoki zyją 2 lata maks
A KTO WIE ILE ZYJą MYSZOSKOCZKI PRZECIETNIE|?

Gość oczywiscie idz
moj szczurek mial nawet opercje pod narkoza, usuwanie guza, potem dlugo jeszcze zyl. Stworzenie czy male czy duze - tez cierpi

Gość omaoma
Z każdym stworzonkiem należy iść do weterynarza.Ba,powinno się iść,kiedy zauważamy,że coś mu dolega.

Gość =0-
a czemu nie? kumpel chodzil i z legwanem i z pajakiem[ptasznik czerwonocostam]

wiesz..... mojej kocicy tez się boją weterynarze :D:D przyzwyczaiłam się już do tego i ona też, bezwzględnie to wykorzystuje podczas wizyt :P Ciekawe jak orzychodzą ludzie z dużym agresywnym psem :O a mój kot co prawda wygląda jak tygrys ale przeciez nim nie jest :P haha

moja rottka jest bardzo spokojna i zachowuje sie wzorowo u weta ale bardzo się boi, pewnie dlatego ze ze schronu ją wzięlam i źle jej sie takie miejsca kojarza a pazury obcielam w koncu sama