Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czekolada z ptasimmleczkiem

kocham lublin

Polecane posty

kocham lublin w艂a艣nie, to co 偶e ten topik nie jest od takich temat贸w!! kocham to miasto i t臋臋臋臋臋sknie bardzo mocno. A Lublin jesieni膮 jest najpi臋kniejszym miastem na 艣wiecie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 azakloj
jak wiesz to po co piszesz ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekoladazptasimmleczkiem
bo mam tak膮 potrzebe!!!!!

Udost臋pnij ten post

:) pozdrawiam z Lublina, akurat dzisiaj troch臋 mglisto-mokrego

Udost臋pnij ten post

jak widzialam blok z naprzeciwka, to juz nie by艂o tak 藕le :)

Udost臋pnij ten post

hej dziewczynki lublinianki:) kurcze brakuje mi tego miasta, ciesz臋 si臋 偶e kto艣 si臋 odezwa艂:) a jak tam ruska? handelek kwitnie?;) na ca艂ym 艣wiecie nie ma takiego targu heheh

Udost臋pnij ten post

na ruskiej rzadko bywam, bo to kawal ode mnie teraz mam z pracy bli偶ej na targ w W膮wolnicy, cotygodniowy - to sa dopiero klimaty :)

Udost臋pnij ten post

a gdzie to jest? bo kurcze nie kojaze

Udost臋pnij ten post

aaa takie buty:) to daleko musisz je藕dzi膰. Ca艂y dzie艅 poza domem. Ja mieszka艂am kiedy艣 blisko ruskiej, lubartowskiej:) to by艂y klimaty:) czasami rano jak maszerowa艂am przez lubartowsk膮 ju偶 偶ule w bramach z m臋tnymi oczkami sta艂y:) no i co ddziennie musia艂am by膰 na ruskiej a to po warzywka, rajstopki:)

Udost臋pnij ten post

nie, no ca艂y dzie艅 to przesada, o 16 jestem w domu ju偶 a na Rusk膮 to w ramach relaksu raz na jaki艣 czas sobie podjad臋, ale najcz臋艣ciej to w lecie

Udost臋pnij ten post

jak jeszcze mieszka艂am w lublinie to wydawa艂 mi si臋 jaki艣 taki ma艂y nieciekawy. Teraz mieszkam w niby ciekawym za to napewno wielkim mie艣cie, gdzie ludzie wy偶ej sraj膮 ni偶 dupy maj膮, a zazwyczaj to poprostu niedomyci syfiarze. I oczywi艣cie nikt nikomu nie pomaga. W Lublinie nigdy sama nie musia艂am w贸zka do autobusu targa膰, tutaj mo偶e ze dwa razy kto艣 mi pom贸g艂. Ewa a je艣li to nie tajemnica w jakiej miejscowo艣ci pracujesz?

Udost臋pnij ten post

troch臋 tajemnica, bo w tej wsi jest tylko jedna du偶a firma, wi臋c od razu by艂oby wiadomo. W kazdym razie na trasie Lublin-Na艂ecz贸w-Kazimierz :)

Udost臋pnij ten post

a no i tylko o to mi chodzi艂o o kierunek mniej wi臋cej:) My z m臋偶em poszukujemy jakiej艣 fajnej dzia艂ki w okolicach lublina co by sie pobudowa膰:) i w艂a艣nie na trasie do na艂臋czowa bym chcia艂a. ale blzi偶ej lublina, bo jednak chcia艂a bym mie膰 blisko do miasta

Udost臋pnij ten post

poleca艂abym raczej po trasie na 艢widnik - ze wzgl臋du na korki na wyje藕dzie-wje藕dzie i bardzo kiepski stan drogi na Na艂臋cz贸w

Udost臋pnij ten post

ale tam te tereny jakies takie mi sie wydaj膮 ma艂o malownicze:) same budowy

Udost臋pnij ten post

no tak... chocia偶 na Na艂ecz贸w te偶 si臋 mocno rozudowuje, os. Szerokie najbli偶e, za zimnymi do艂ami i dalej ju偶 te偶, dozynkowa its, same budowy, osedla domk贸w i dzia艂ki prywatne ja je偶d偶臋 ta trasa codziennie, o ile rano (g. sz贸sta) jest w porz膮dku, to popo艂udniu, zw艂aszcza w pi膮tek - makabra

Udost臋pnij ten post

Ewa, ja ju偶 wiem :-) co to za firma :-p Ale jak nie chcesz si臋 zdradzi膰 to nie napisz臋. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

yennyfer wy艣ledzi艂a:) ja wog贸le nie czaje jakie miejscowosci s膮 w tamt膮 strone a jeszcze z jak膮艣 firm膮 to ju偶 wog贸le:) ja bardziej w strone pu艂aw albo zamo艣cia:)

Udost臋pnij ten post

a powiedzcie dziewczyny jakie knajpki w lublinie lubicie najbardziej? ja chyba szewca na star贸wce. Klimat niepowtarzalny

Udost臋pnij ten post

my艣l臋, 偶e raczej nie wy艣ledzi艂a, tylko je艣li faktycznie wie, to musia艂y艣my rozmawiac na gg konkretnie ju偶 co do knajpek... odk膮d jestem na swoim, to nie bywam... rozpust膮 jest zam贸wienie pizzy z pizzerni na dole... ale tak, u Szewca by艂am, podoba艂a mi si臋... kilka lat temu....

Udost臋pnij ten post

艂o kilka lat temu?? :) ale rozumiem, jak ja urodzi艂am dziecko to te偶 z kask膮 kruchutko by艂o:) ale w lublinie ceny w knajpkach przynajmniej nie s膮 z kosmosu

Udost臋pnij ten post

Wiem, bo jestem z tamtych stron. tam faktycznie jest tylko jedna duza firma! Zaraz Ci Ewo na @ napisz臋 czy zgad艂am ;-)

Udost臋pnij ten post

ok :) ale chyba ju偶 sie domy艣lam, jak膮 firm臋 masz na mysli... w zasadzie dwie sa takie bardziej znane, w znaczeniu - na ca艂y kraj :) ale to 偶adna z nich

Udost臋pnij ten post

Jak to nie problem, to napisz tylko tak albo nie:-) I nie chodzi mi o Na艂eczowiank臋 ;-) Ani Cisowiank臋 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa kiedy ty w koncu wyjdziesz
za m膮z? :O chcesz ca艂e zycie na koci膮 艂ap臋? czyta艂am ze ma艂o zarabiasz, dziecka nie masz, ile tak mozna zyc?

Udost臋pnij ten post

my艣l臋, 偶e spokojnie mozna tak 偶y膰 do ko艅ca 偶ycia i w艂a艣nie tak zamierzam zrobi膰

Udost臋pnij ten post

no i jaka艣 pomara艅czowa suka sie przypl膮ta艂a

Udost臋pnij ten post