Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariollcia

Pytanie o rozmiar stanika

Polecane posty

Gość mariollcia

Witam -może to głupie zapytanie ale się odważę . Otóż ostatnio spytałam moją ciocię jaki numer biustonosza nosi(jakoś tak ,może to bylo pytanie o rozmiar jej biustu ,już dokałdnie nie pamiętam ) -powiedziala -"dwa i pół ". Nie chcialam wyjść na głupią małolatę ,więc powiedzialam tylko uhm .. Ale ja znam tylko rozmiarowkę cyfrowo literową, np. 70A .Tak że ile to jest te dwa i pół ? pomóżcie przeliczyć jakoś ?!

Gość wwiikkttoorriiaa
Ja tam znowu używam jeszcze innej rozmiarówki :p ja kupuje staniki rozmiar 36 :)

Tu masz wyjaśnienie: http://tiny.pl/sntm Cytat: \"Była w Peerelu taka rozmiarówka, jak teraz jest w niekórych włoskich firmach (bo nie we wszystkich) -1,2,3,4.\" Jak bardzo to jest bez sensu (tak samo, jak bazarkowe cuda typu 36/80 besz oznaczenia miski) chyba nie muszę mówić? ;)

Gość wwiikkttoorriiaa
Sorry ale ja kupuje staniki w sklepie :o może nie w Triumphie bo mnie zwyczajnie nie stać, ale w zwyczajnych sklepach z bielizną...

Gość śmieszna jesteś
a myślisz że w sklepach ( tych zwyczajnych ) to skąd mają bieliznę?? z tego samego źródła co na bazarach błoyskotliwa koleżanko :-O