Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana_katia

OENOBIOL - wypadanie włosów

Polecane posty

Gość ana_katia

czy ktoś z was stosuje te tabletki? czy komuś pomogły? ja biorę od ponad tygodnia i sie zastanawiam czy to dobry wybór..

biore oenobiol na cellulit i wyszcuplanie. Na mnie i na kolezanki MEGA dziala :D

Gość ana_katia
wiem że są trudno dostępne w aptekach, ale może ktoś jeszcze stosował??

Gość Adara
zakupiłam Oenobiol i dziś nwzięłam pierwszą dawkę, mogę dać znać jak zauważe efekty.

Gość lipniak
Moja fryzjerka pleciła mi te tabletki na wypadanie w włosów. powiedziała że są najlepsze i ona sama ich używa ze 2 razy w roku. Cięzko jej nie uwierzyć bo ma piękne i zdrowe włosy do pasa. mówiła że na wypadanie są najlepsze. Mam nadzieje że ma rację bo już zamówiłam na allegro. ale efekty podobno dopiero są widoczne po 3 miesiącach czyli po 3 opakowaniach. zobaczymy... jak ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi tabletkami to chętnie poczytam :)

Gość lara22
Ja stosowalam oenobiol sun na opalenizne i jest super. Dlatego uwazam, ze cala gama tych nutrikosmetykow jest dobra, bo dobra firma. Jesli ktos chce, to moge odsprzedac oenobiol sun za 39zl a nie za 75zl. Adres karpm@o2.pl. Pozdrawiam.

Gość Aga77776
Bardzo fajna sprawa z tymi kapsułkami, w moim przypadku tylko one okazały się skuteczne. Teraz tylko jest problem z ich dostępnością, ale widziałam, ze na Allegro można je dostać. Pozdrawiam

Gość Siuup
Jeśli dobrze je dobrałaś to może pomogą ale na to trzeba czekać minimum 3 miesiące. Rozumiem że robiłaś badania i masz konkretnie dobrane te tabletki bo nie każde tabletki działają na każdego :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI