Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfg

Mój facet zarzucił mi że...

Polecane posty

Gość fgfgfg

Właściwie mój ex facet, bo się kilka dni temu rozstaliśmy. Chodziło generalnie o to, że ja uważałam, że jakoś to będzie - że wynajmiemy mieszkanie, powoli będziemy się dorabiać, że skoro mamy siebie nawzajem i się kochamy, to jest najważniejsze. Natomiast on był zdania że dorabianie się jest najważniejsze, a ja mam niepoważne podejście do życia, bo "liczy się dla mnie duchowość". A mi się zawsze wydawało że mężczyzna chce by kobieta NIE BYŁA MATERIALISTKĄ. Wiec jak to w koncu jest??????? Poznają materialistkę - źle. Poznają kobietę dla której pieniądze są na drugim miejscu, a najwazniejsze są inne wartości (miłość, wierność, rodzina) - też źle. O co tu chodzi???? PS. Na końcu życzyłam mu poznania wyjątkowo nieczułej materialistki, ale chyba nie przejął saię tym.

Gość fgfgfg
Dodam że nie jestem jakąś egzaltowaną dziewczyneczką która żyje miłością. Po prostu pieniądze nie są dla mnie tak ważne. Praca owszem, trzeba ją mieć. Ale najwazniejsze są inne rzeczy! Rozstalismy się, bo on uznał że to nie jest dobry czas żeby mieszkać razem, bo "trzeba się dorobić najpierw".

Gość saphirre.
Ciesz sie, ze to sie juz skonczylo. NIe da sie stworzyc szczesliwego zwiazku z facetem, dla ktorego liczy sie TYLKO kasa.

Gość kasiakasia grubasia
wymówki , wymówki.... nie kochał i nie chciał się wziązać, więc zasunął taki tekst, najlepszy jaki udało mu sie wymyślić w pokrętnej głowie,,,,

Autorko proste.Nie dobraliście się charakterami i to wystarczyło by sprawę zakończyć.Poza tym na jednym facecie świat się nie kończy i może trafisz takiego,który będzie wyznawał podobne wartości do Twoich. Powodzenia.