Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelasiaaaaaaaa

co robic z chlopem takim...?

Polecane posty

Gość pelasiaaaaaaaa

chłopak, z którym się poznałam nie dawno, powierdział mi, ze poodbam mu się, coś czuje, ale nie jest gotow na zwiazek...idziemy na imprezy zawsze bawimy sie razem, chodzimy za reke, calujemy, ale ja zgupiałam, bo jak dla mnie to jest mega dziwna sytuacja....jak sie zachowac? bo on wie, ze mi zalezy na nim tak bardziej..

Gość kasiakasia grubasia
po co się z takim zadajesz?

moze koles crastesty przeprowadza na tobie..:P co masz robic? zachowywac sie naturalnie i nieskakac na niego za kazdym razem jak kiwnie palcem na ciebie..:D

Gość związek bez zobowiązań na moje
chlop wie ze ci zalezy wiec wie ze zawsze jestes kiedy on chce...ale jak znajdzie inna to o tobie zapomni...albo bedzie sie odzywal co 3tyg."moj"tez twierdzil ze nie ma czasu na zwiazki....bo dla mnie to wymowka.Albo facetow zalezy i sie angazuje albo spadaj:-p

Gość kasiakasia grubasia
w takiej sytuacji gdy on swoim zachowaniem i słowem sygnalizuje Ci " nie chcę się z Tobą wiązać - bądźmy przyjaciółmi- jesteś wolna jak i ja" powinnaś zdać sobie sprawę, że on faktycznie tak myśli. Jęsli on chce byś pozostała wolna - proszę bardzo. Możesz do woli korzystać ze swojej wolności i umawiać się na spotkania z innymi facetami. Pozwól adorować się innym - sama poczujesz się lepiej zaraz ;) a on? może sie zastanowi i zweryfikuje swoje zachowanie albo uzna, że nic tu po nim. Facet zwykle wie czego chce. Trzeba to tylko zrozumieć i nie narzucać się temu, kto nie czuje tematu... Facet ma za kobieta szaleć a nie rozważać czy mu sie do czegos przyda.... np. ewentualnie do niezobowiązującego sexu...

Gość pelasiaaaaaaaa
dzieki ;) nie seximy sie , zadne z nas nie umawia sie z nikim...adoruja mnie inni, wiec nie narzekam...

Gość związek bez zobowiązań na moje
ale ci zalezy....bedziesz cierpiec potem........jak ja:(