Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkopolska24

Podobaja wam sie te kozaczki?

Polecane posty

Gość weronisiax
...Mi sie nie podobaja,ale ogolnie na stozkowych obcasikach sa ladne kozaczki ...Podobaja mi sie takie kozaczki,ktore sa teraz w Reserved-tez brazowe ale takie bardziej klasyczne"proste":)

Gość weronisiax
Te drugie juz lepsze

mi sie podobaja, te drugie nawet podobalyby mi sie bardziej gdyby nie ten kwiatek, ale itak sa ladne

Gość renu multi plus
fajne sa te pierwsze ale mysle ze w kolorze czarnym bylyby lepsze

pierwsze znacznie bardziej mi sie podobaja :) troche duzo detali maja, wiec nie bedziesz mogla poszalec z torebka czy plaszczem, a raczej utrzymac wszystko bardziej stonowanie. te mi sie podobaja, szkoda, ze uzywane :P http://allegro.pl/item472581150_indigo_by_clarks_marszczone_paski_botki_39.html bardzo lubie firme Clarks, ale nie wiem, czy w Polsce mozna je dostac, sa super wykonane, wygodne i modne :)

Gość wielkopolska24
wrzucajcie linki z fajnymi kozakami, moze cos mi sie spodoba... :)

Gość zielony kotek
Nie podobaja mi się. Sa przecudowane, jarmark cudów. na twoim miejscu wybralabym cos bardziej uniwersalnego, klasycznego, prostego

Gość wielkopolska24
ok, dzieki za opinie. Moze faktycznie w przypadku tych 1 jest za duzo tcy ozdobnikow. Musze znalesc cos w stylu tych 2 ale bez kwiatkow ;)

'a co wogole sadzicie na temat brazowych bucikow? modne czy juz nie bardzo?' brąz to dla mnie kolor klasyczny, podobnie, jak czerń. więc nieważne, czy jest modny, czy nie - przy odpowiedniej stylizacji zawsze się sprawdza ;) poza tym tobie ma się to podobać, nie innym :)

Gość Anitka *
nie! ja sobie ostatnio kupilam i mi sie bardzo podobają czarne kozaki na szpilce z czubem, są do samych kolan i one są ślicne nawet nie wiem jak je opisać.