Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

Czy niektórzy nauczyciele nie pozwalają sobie za duzo?

Polecane posty

Gość xcv
nie 'no' tylko 'tak'

Gość w jaki sposób robią tą masakrę
?//////

Gość a future teacher
a co robą?

np przeglądają nasze zdjęcia na porlatach tyu fotka czy nasa klasa i każą nam usunąć niektóre zdjęcia bo według nich są wyzywające a jak nie to dostaniemy uwage i mówią że się szmacimy!

Gość w jaki sposób robią tą masakrę
to faktycznie , gówno im do tego

Gość Gz..
imho slusznie. Nauczyciel nie powinien tylko uczyc, ale i wychowywac.

to znaczy jak na za wiele sobie pozwalają? biją was? molestują seksualnie? czy może - Boże broń! - mają czelność wymagać przygotowania do lekcji??

no tak ale oni panikują a że koleżana miałą zdjęcie w stroju kompielowym to co wiele dziewczyn tak ma

a to przepraszam :P to to faktycznie przegięcie. chyba zescie porozbierane na tych zdjęciach jak to ostatnio modne to coz...

www ja mówie poważnie to jest moja prywatna sprawa a oni ucz ą nass tak żę nas obrażaja i wyśmiewają to ma być fair?

nie rozbieramy się a przynajmniej nie ja tylko teraz mam usunąć zdjęcie z koleżankką i np z chłopakiem jak stoje

Gość Gz..
dla mnie to tez glupota dawac zdjecia w strojach kapielowych. Jakby nie mozna bylo dac normalnych. Ale nie, bo trzeba pokazac swoje piekne cialo.

Gość stare rury wiedzą że przegrały
życie i się wyżywają na dzieciach :o 🖐️

Gość za moich czasów to
dyrektor odsyłał do chaty, jak się miało spódnicę troszkę ponad kolano i wpisywał uwagę, o nieodpowiednim ubraniu, to samo było za trzymanie chłopaka za rękę! jak na mieście nauczyciel zobaczył coś takiego- od razu nagana. Na sylwestra, dyrektor filował z lornetką z jednej z kamienic, czy oby któryś z jego uczniów, źle się nie zachowuje. Przed studniówką, oczywiście była rewizja- żeby ktoś czasem alkoholu nie przemycił (pilismy w samochodzie na parkingu- po ciemku- bo głupiej lampki baliśmy się zapalić :P ) ...a to wcale nie było, aż tak dawno (rocznik '79 jestem).... a teraz wchodzę na NK, na profil mojej 13 letniej bratanicy i co widzę.... zdjęcia w miniówach, pozycje a'la playboy....dla mnie normalnie szok

Gość ten twój rocznik to chyba 1879

Gość Damaris
He he a ja dla odmiany napisze że mój nauczyciel z gimnazjum, młody facet większość lasek się w nim kochała a on całkowicie zdawał sobie z tego sprawę... ma na NK zdjęcia w kąpielówkach (takich jak slipki):D a w znajomych pełno uczennic byłych i teraźniejszych:D i co?? jego nikt nie wychowa?? A bardziej jestem zniesmaczona widokiem mojego byłego nauczyciela w slipkach niż 15latki w bikini:O