Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schizofreniczka

cyckonosz

Polecane posty

Moja córka dzisiaj zapytała się mnie, kiedy łaskawie zakupie jej cyckonosz, znaczy biustonosz, bo ona już ma na tyle duże piersi, że może zacząć nosić, zaznaczam, że ma lat 5 i może wybić sobie z głowy cyckonosze do 12 roku życia. Zagaiła mnie jak akurat jadłam śniadanie, więc większość utknęło mi gdzieś w przełyku i zastanawiam się jak ja to zrobiłam, że jeszcze żyję. Do grobu mnie wprowadzisz jej śmiało mówię, a ona do mnie, że na przyszły rok w święto zmarłych zakupi mi ładną lampkę na grób. :-o Dobrze, że cyckonosz wybił jej się z głowy, mam nadzieję.

Gość lubię te twoje historie
z życia wzięte, a córkę masz bardzo inteligentną jak na 5 lat :D

Gość biegam nago w pijanym amoku
schizo 🖐️ a dzisiaj jak :> ladny :>

Gość o ile nie zacznie wspominać
to tematu nie było, a jak zacznie cię męczyć, to są chyba jakieś dwuczęściowe kostiumy kąpielowe dla dzieciaków, kup jej i powiedz, że ładny komplecik jej kupiłaś, tylko kurcze, to powietrza może nie przepuszczać, a jak będzie codziennie nosiła, to może jakiejś wysypki dostać. Może uszyj sama? To chyba nie jest dużo roboty z tym.

Gość he he kto by wiedzial ...
temat sie zmieni :D bedzie teraz namietnie poszukiwala najsliczniejszej lampki dla mamusi :D dzieciaki sa takie bezposrednie, ze czasem im tego zazdraszczam...

Gość rwrtqt
przerwa , Ty masz przerwę tam gdzie powinnaś mieć tzytze :classic_cool:

schizofreniczko, mam trochę obsesję... jeśli chodzi o wybór dobrego biustonosza :D nie wiem, ile lat dziewczynki będą miały gdy biust im zacznie rosnąć, ale z pewnością, jak zauważę, że trzeba, to stosowny kupię :p

Gość bvcxe
cycnik ?

Gość bless
kiedys widziałam takie króciutkie topiki dla dzieci , normlnie jak koszulka na ramiaczkach tylko taka bardzo krótka

mysle ze beda...wlasnie takie zerowki po mojej corci sprezentowalam kiedys corci sasiadki ile bylo radosci...a miala tez tak wtedy z 5 lat

Gość bless
no fakt, tak to jest z dziecmi, ale takie cos to wlasciwie koszulki sa, niech sie poczuje jak mloda kobietka a ze stringami to niech sie zglosi za jakies 10 lata ;)