Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

czemu ludzie na wysokich stanowiskach...

Polecane posty

mysla ze maja wieksze prawa od innych i ze zawsze cos im sie zalatwi:-O wkurwia mnie to

Gość bo im sie to udaje

E tam nie zawsze... A moze tak myślą bo wiedzą że jest jakaś możliwość o której inni nie mają pojęcia :D

E TAM pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc szpanuja mi tu nazwami stanowisk, gowno mnie to obchodzi:-O

>> szpanuja mi tu nazwami stanowisk Ktoś chciał cie poderwać stosując metodę "na znajomości i wysoko postawionych przyjaciół"? [cool[

>> bo wladza uderza do glowy Wiem, byłem w Samoobronie :classic_cool: PS tak tak, dostałem prace za sex z posłem Łyżwińskim :(

Gość do anonimowooooooo
Tak się składa, że mam niesamowitą satysfakcję ustawiajac ich w rzędzie ze zwykłymi śmiertelnikami, gdy chcą skorzystać z moich usług. Ale zdziwko ich chapie wtedy :D (dla czepliwych: usługi legalne, nie mające nic wspólnego z burdelem, a z biznesem właśnie :D )

>> a co cie to obchodzi? Uuuu drażliwy temacik hehe :classic_cool: Znaczy sie kiedyś uległaś takiemu? ;) To nic złego, nie przejmuj się.

>> tobie nic nie pomoze Przygnębiłaś mnie :( Ps Mam prośbe, daj jeszcze kilka swoich nagich fotek, bo tamte niechcący już skasowałem ;)

w zyciu nie wyslalam nikomu nagich fotek i nie wysle jeszcze mnie nie pojebalo :-O

>> w zyciu nie wyslalam nikomu nagich fotek i nie wysle Wiem, że miałem nie mówić, ale nie odpisujesz na maila, ani smsy, nie odbierasz telefonow :o Jakoś musze z Tobą porozmawiac :)

wez mi nie rob kichy idioto:-O nawet nie wiesz na jaka cyfre sie zaczyna moj numer koma

>> nawet nie wiesz na jaka cyfre sie zaczyna moj numer koma Nie jestem taka świnia, żeby na forum to ujawniać :o W końcu coś Ci obiecałem 🖐️