Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scuba żaba

Czego tak naprawdę szukają/my/cie/ ...?

Polecane posty

ciesz się tym co masz. Doceń to. Zazdrość rzeczywiście wynika z niskiej samooceny i nie daje Ci ona spokoju. Nie zepsuj tego co masz. Skoro jesteś dla niego najważniejsza i on Ci o Tym mówi, spróbuj mu zaufać! gdyby szukał w związku kłótni to by się wcześniej nie rozszedł. Fajnie mieć przy swoim boku meżczyznę, który jest szarmancki dla kobiet, nie rób mu z tego powodu wyrzutów. Jest przez to lubiany i dobrze się z tym czuje. Poki nie masz powodów do niepokoju (a myślę, że tak naprawdę nie masz) to nie przejmuj się tym. Ja bym chciała mieć takiego mezczyznę. Gorzej jeśliby inne kobiety traktował lepiej od Ciebie, tu już miałabyś problem. Ciesz się tym co masz. Naprawdę. Tym bardziej, że piszesz, że wszystko inne jest w porządku.

Gość scuba żaba
wiesz, bardzo bym chciała....i tak napawd egdzies tam się cieszę tylko czuję ciągły niepokój, lęk, i tak napawde z boku patrząc ktos powie, cholera o co tej babie chodzi...

Gość scuba żaba
Amnezja....mowiac najprosciej nie wierze ze...skoro mnie takie zycie nuzy...nie nuzy to jego,,,,moze dlatego z eja nie znam takiego zycia...nie umiem sie w nim odnalezc

rozumiem....więc problem jest w tym, że on Cię nudzi, a nie prawdopodobnie Ty jego :( Niektórzy właśnie potrzebują w związku tego spokoju. A powiedz mi czym się zajmujesz na codzień?

hmm.... życie Cie nuży.... może zacznij doceniac to co masz - spokój, miłośc, szacunek, zdrowie, bliską osobę, poważanie, spokojne wieczory i noce. Nie jestes bita, poniżana, nikt Ci nie uwłacza.... masz przystojnego, mądrego, obytego faceta, który Cie kocha, szanuje, i perwnie podoba mu się takie życie i wcale nie ma nikogo na boku.... Nie zameczaj się takim myśleniem!!