Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca chlopka

co dobrać do takiej spodnicy? makijaż ...i różne takie porady mile widziane

Polecane posty

Gość kobieca chlopka

witam! jutro ide w poszukiwaniu spodnicy mniej wiecej do polowy ud w pepitke , jodelke , kratke jak to woli na to mowi.. ale chyba wiecie o co chodzi.. tylko co do takiej spodnicy? ... czarne rajstopy czy cieliste ? widzialam ze dziewczyny ubieraja czarne baletki , trampki (ale to wiadomo nie dla wszystkich), na obcasiku mniejszym i wiekszym no ale mnie bardziej gora interesuje...czyli jaka bluzka do tego pasuje? jaki makijaz PORADY MILE WIDZIANE

Gość kobietka na obcasach
mysle, ze swietnie pasują butelkowe/fioletowe rajstopy i botki albo kozaki (balerinki i trampki-raczej juz nie ta pora roku!) Na gore - np kardigan (w modne jesienne kolory) - butelkowa zielen, fiolet i brązy, musztardowy. , modny zakiet i płaszczyk do tego do bioder ( jesien jest nie oszukujmy sie jest potrzebny ;] )

Gość kobieca chlopka
myslalam nad : spodnica owa czarno biala(pepitka) fioletowe rajstopy a moga byc do tego szare botki? tylko ja jestem szczupla i botki ktore posiadam (szare) nie beda smieszie wygladac bo jest duza roznica w lydce.. nie wiem czy zrozumiecie do rorek sa dobre ale nie wiem czy na rajstopy nie beda wygladaly na szerokie? kardigan odpada... chcialabym cos z dluzszym rekawem a cienkie n w odcieni fioletu..z dekoltem(mozna zaszalec :) )

Gość kobietka na obcasach
szare botki idealnie pasują do fioletu! a to ze masz szczuple nogi niczemu nie przeszkadza- wiele modelek na wybiegach przedstawia botki i wyglada to dobrze :) tym sie nie martw ! kardigan- przeciez to zwykly sweterek na guziczki z dlugim rekawem:) mozesz kupic taki w wielu fajnych kolorach! poza tym szal sweterkow w roznych fasonach- trzeba tylko dobrac kolor- np butelkowa zielen.jest ekstra!

Gość kobieca chlopka
butelkowa zielen mam 3 bluzki :) ale to do fioletu chyba nie pasuje? i mam szara kurtke przepasana w pasie :) tez bedzie pasowac pewnie