Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olus7

Potworny świąd po kąpieli...

Polecane posty

Od jakiegoś roku odczuwam potworne swędzenie skóry na całym ciele po kąpieli. To jest straszne.Latem byłam na wczasach nad morzem i po kąpieli nie odczuwałam swędzenia. Czy to może być wina wody? Może mam uczulenie jakieś. Dermatolog mówi że jeśli to wina wody to nic sie nie da zrobić.

Może ktoś zna jakieś sposoby bo chyba oszaleję. Nie mogę przecież sie nie kąpać :(

Gość adorator blach
ty to tylko po kąpieli masz? wyobraź sobie co ja mam powiedzieć. od około 2 lat swędzi mnie całe ciało. mama upiła mi alertec i pomaga. kiedy pojechałem do dermatologa i alergologa stwierdzili że nie mogą mi pomóc bo mam to na tle nerwowym i po pewnym czasie się to uspokoi ale jakoś wątpię

Tak. Mam to tylko po kąpieli. Czy biorę prysznic w pracy czy kąpiel w wannie w domu zawsze mam to samo. To może być, że w wodzie jest zbyt dużo chloru. Może mam uczulenie. Nie wiem. Nad morzem tego nie miałam. A po powrocie znów to samo.

Gość skoro rok już wytrzymałaś
od roku mówisz? i jeszcze jakoś żyjesz ? jeżeli to wina wody to zainwestuj w dobry filtr, zamontuj na kranie i po sprawie