Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noormalnie

czy ktoś studiuje biotechnologię? warto?

Polecane posty

Gość noormalnie

a dokładnie niestacjonarną na UKW w Bydgoszczy?

Gość noormalnie
up

Gość noormalnie
up

Gość upuje
ellinka tzn.? wiem, że Polska to kraj, w którym nie preferuje się GMO i klonowania, ale nauka idzie do przodu. Jak mi sie poszczesci to moze jakis instytut badawczy?cos takiego...

Gość sdfghm
ja, nie warto

NIE WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!! Po takich kierunkach w ogólen nie ma pracy, przynajmniej w Polsce. No chyba że chcesz szukac za granicą, to sie opłaca.Znam mnóstwo ludzi po biotechnologii, z mojego wydziału, którzy albo szukaja pracy, albo pracuja w sklepie, albo jako przedstawiciele. Ten zqawód nie ma w Polsce przyszlosci

Gość upuje
sdfghm a mogłabys powiedziec cos wiecej? czy juz skonczylas czy jestes w trakcie studiowania etc,?

Gość sdfghm
jestem na 5 roku, wiem od starszych kolegów, że o pracę bardzo ciężko, co najwyżej zostają na doktorat, ale trzeba mieć dobra średnią. życzę powodzenia

klonowanie?:D praktycznie tylko i wylacznie praca na uczelni...po innych specjalizachach tez nie jest latwo

Gość upuje
sdfghm dzieki, wzajemnie:) cybałka pisałaś `na moim wydziale`. czyli studiujesz równiez cos medycznopodobnego? moge wiedziec co?:)

Gość upuje
cymbałka hehe nie ma jak to samokrytyka:) dzięki za szczerość:) a, że ochorna środowiska jest do bani-równiez słyszalam. chciałabym isc na jakis kierunek choc troche zblizony do mojej ukochanej medycyny, na którą niestety nawet nie startuję, bo zdaje mature tylko z chemii na podstawie i biologii na rozszerzeniu

upuje, zrób jak uważasz, nie chcę żeby wyszło, że odradzam ,ale z pracą jest naprawdę bardzo ciężko. Jeśli 10% osób ma po tym kierunku pracę to już jest dobrze...

Gość upuje
Ellinka z chemii jestem akurat dobra tyle, że nie mam fakultetów (za mało chętnych) a sama w domu nie jestem w stanie opanować całego materiału, dlatego zdaję na podstawie.