Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak w temacie

szuKam faceta

Polecane posty

Gość jak w temacie

ale takiego najnormalniejszego... póki co do pogaduch...:)

Gość jak w temacie
nie ma chetnych? Na zachete powiem, ze mam kobiece ksztalty :classic_cool:

Gość a ja nie bo
mój sam się znajdzie

Gość jak w temacie
ten powyżej to podszyw oczywiście:) wymagan nie mam żadnych, byle by by rozmowny :)

Gość ccvx
o, to ja odpadam, nie jestem rozmowny :/

Gość DKMG
ja jestem pasuje, nie , fajnie bo i tak nie mam czasu na głupoty

Gość jak w temacie
byle nie alkoholik, damski bokser, nie z zachodniopomorskiego, nie mial zony ani dzieci, nie byly więzień, i nie burdel uczęszczacz, a mam nadzieje, ze bedzie sie nam dobrze rozmawialo :)

Gość i ja sie dolacze
i jsię dołączam równiez. Szukam już 2,5 roku jeszcze nie znalazłam, więc chyba nie będzie tak łatwo :)

no nie mowcie mi, ze nie ma facetów spełniających moje kryteria, juz niżej spaśc nie mogę :D :P

byle nie alkoholik, damski bokser, nie z zachodniopomorskiego, nie mial zony ani dzieci, nie byly więzień, i nie burdel uczęszczacz, a mam nadzieje, ze bedzie sie nam dobrze rozmawialo---------> to są kryteria :P

>> mam nadzieje, ze bedzie sie nam dobrze rozmawialo Już miałem napisać, że spełniam prawie wszystkie kryteria, ale jak to ROZMAWIAŁO?? :O Ja chce babke do ryćkania, do ROZMAWIANIA mam kolegów :classic_cool:

Santo --> ręka mnie swędzi zeby ci cos napisac, dokładniej jak sobie ciebie wyobrażam, ale nie bede chamska i szkoda mojej energii :P

a czy ja szukam wybranka mojego serca? :P chce sobie pogadac z jakis facetem no... owulacje pewnie mam :P :D LOL

>> chce sobie pogadac z jakis facetem no Koleżanek nie masz? :o My chcemy się ryćkać, a nie gadać :classic_cool: PS potwierdzam, jestem desparatem :)

Wiesz, Filuterna, ja też szukałam faceta do pogadania, ale doszłam ostatnio do wniosku, że kobiety są zazwyczaj (podkreślam, żeby nie było, że zawsze :P) ciekawsze w obyciu, kreatywniejsze, dowcipniejsze i bardziej rozmowne... i w związku z tym idę jutro na czekoladę z pewną koleżanką z mojego miasta. :D

nie mam kolezanek no kurna, ciezko to zrozumiec? :) a poza tym mam ochote na faceta i tyle :D

Gość ///mmm///
szukasz geja? bo kazdy inny facet nie chce rozmawiac z kobietą. no, chyba, że ta kobieta jest tak koszmarnie brzydka, ze juz do seksienia sie absolutnie nie nadaje

moze byc i gej, ale tak zeby dawał sie przytulać, głaskać po gołych plecach i głowie i żeby zasypiał mi na piersiach :D

a tam od razu seks, poprzytulać sie, popieścić, całować, nie od razu wkładanie :P