Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala1986

problem z depilacja

Polecane posty

Gość ala1986

hej!mam problem z depilacja woskiem:(nogi wychodza mi calkiem dobrze,ale linia bikini i pachy do niczego...nie usuwam wszystkich wlosow nawet po powtorce.robie wszystko w sposob w jaki powinno byc wykonane czyli odtluszczona skora,wosk smaruje z kierunkiem wlosow,wyrywam w przeciwmnym.moze moze mi ktos doradzic gdzie robie blad lub jak powinam to robic???pozdrawiama

Gość zapaotczny
wężykiem wężykiem

Gość ala1986
a jestem bardzo zarośnięta... wiecie gdzie

Gość gosci
ja mam barzdo twardy i ciemny zarost więc samodzielna depilacja jest bardzo małao skuteczna na początku. W moim przypadku było tak, że pierwsze chyba 3 albo 4 depilacje robiłam u kosmetyczki zaznaczam że nie uzywałam maszynki między czasie. regularnie odrost -wosk-odrost-wosk itd i po tych paru zabiegach włosy były już o tyle słabsze że samodzielna depilacja była już bez zarzutów i probelmów. Oczywiście mam ta wygodę że także mój mężczynza mi pomagał w odrywaniu plastrów ale samam też sobie radziłam. Efekt był extra

Gość gosci
ale mówię oczywiście tylko o pachach, pojutrze ide na nogi pierwszy raz i może zaryzykuję też bikini pierwszy raz więc zobaczymy potem na ile sama sobie bede radzić

Gość coglioni
wam się w pizdach poprzewracało tempe suki po to rosną włosy żeby były a nie po to żeby je usuwać wy tempe dziwki

Gość gosci
ale nikt cie nie pytał o opinie

Gość Kasiaaa66
Ja bym tu zwrocila uwage na kulture osobista! Nie wiem czy jestem od ciebie strasza czy mlodsza ale na pewno lepiej wychowana. Skad ogolnie te zdenerwowanie??? Masz z tym jakis problem, kompleksy? Jesli tak, to napisz o tym^^ A nad dobrym wychowaniem popracujemy^^ Wszystko da sie naprawic.

Gość xxxx_com
dobrze dziala laserowa depilacja jak ktos jest z wawy to polecam salon Denique w Arkadii