Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy facet czy facet

czy facet ktory jest maminsynkiem....

Polecane posty

Gość czy facet czy facet

moze sie zmienic? Z facetem jestem 3 lata i nie potrafil sie zmienic, teraz zarzeka sie ze sie zmienil, czy to mozliwe?

Gość a no chybas sie z choinki urwa
nie nie mozliwe, 3 lata to duuuuzo i nawet za duzo aby sie zmienic, wiec jesli sie nie zmienil to i sie nie zmieni

Gość czy facet czy facet
i nie ma na to najmniejszych szans?? zerwalam z nim i dlatego tak sie zarzeka ze sie zmienil...nie wiem czy wierzyc, czy dac mu jeszcze szanse, chociaz dawalam mu juz ja wiele razy...

nie znam przypadku takiej metamorfozy.....predzej wiewoirki zaczna stolowac sie w McDonaldzie ....jednak na szanse zasluguje kazdy wiec sprobuj a moze jednak ...;)

Gość czy facet czy facet
heh...no ale poznalam kogos...i teraz jestem w kropce, do bylego cos tam jeszcze czuje a do tego cos tam zaczynam czuc...

ale z pierwszym bylaś 3 lata wiec....? ;) jesli doszlas do wniosku ze czas na zmiany to daj sobie spokoj z nr 1 :) i sprawdz czy nr2 nie zdradza podobnych cech :D

Gość czy facet czy facet
zawsze przed podjeciem jakiejs decyzji radzi sie mamy, dla niego ona jest wszechwiedzaca, nigdy dla mnie nie zrezygnuje z matki, Jak jest u mnie to dzwoni do niego zeby przyjechal a on jedzie:o jak dostaje zrypke to caly dzien chodzi zdolowany bo mama nakrzyczala...:o itp....

Gość przykro mi nie
Zawsze istnieje jakaś szansa jak na to że w sierpniu spadnie u nas snieg! Z takim panem przeąyłam prawie 8 lat i mieliśmy córkę, niestety byl uzalezniony od mamy i nie przeszło mu . Teraz po latach mimo ze nie jesteśmy już razem nadal tak ma, patrze jak inna kobieta sie z nim męczy i współczuje jej. Wiem że będzie tak samo! Byl miły i czarujący, b rodzinny ale nie dożycia na dłuższą metę!!!!!!!!!!!

byłam ze straszym maminsykiem, koń starszy ode mnie o 7 lat, mgr inż., ułożony, na prawde super facet, ale słuchał sie mamusi jak wierny piesek i to co ona powie było wazniejsze od mojego slowa. zawsze stawiał na jej! no i w sumie przez nia sie rozeszlismy.. nie łudź się, ze on się zmieni, to juz tak został wychowany.. to tak jakbys chciala zmienic jego charakter, a tego sie zrobić niestety nie da..

Gość jap
że się zapytam,o czym Ty kabel pierdolisz

Gość jap
amant ty też

jap >>> jak to o czym ? :O o tym ze nie mozna z maminsynka zrobic faceta ...a Mario ? to gra play-station :) nawet dzieci wiedza ze tą gre przechodzi sie w prawo :D

Gość jap
jeżeli się zajmujesz grami mario nic więcej Ci nie pozostaje

jesli powiem ze w zyciu nie zagralem a zadna gre to bedzie prawda ....powstaly za pozno albo ja sie za wczesnie urodzilem .....alem ciekawy swiata wiec i o grach wypada co nie co wiedziec :P ......szkoda ze akut=rat ty nic nie wiesz ...moglibysmy pogadac chocby o grach :D 🖐️

Gość jap
kabel jaki ty jesteś wielki nawet nie grałeś a wiesz o co chodzi

Gość jap
to napisz jeszcze coś ciekawego do czego sie ogranicza

wybacz ale nie jestem tu po to by Cie zabawiac nie majac z tego zadnej przyjemnosci .... z tego co widze nie masz za wiele do powiedzenia a ja nie lubie prowadzic monologow dobrej nocy :)

Gość jap
tak najlepiej powiedzieć niby dyskusja jest bez sensu a Twoje gadanie jest szczególnie do dupy