Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyk

Bol podczas stosunku prosze o pomoc

Polecane posty

Gość problematyk

Witam wszystkich serdecznie, mam ogromny problem. Kocham się z moją dziewczyną od jakiegoś czasu (wczesniej mielismy przerwe i moze pochwa sie skurczyła do rozmiarów poczatkowych?) , i ZAWSZE ma ogromne bóle podczas wprowadzenia członka, czasem musimy przerwać cała zabawe gdyż po porostu łzy pojawiaja sie na jej twarzy. Badałem sprawe palcem i ona jest zawsze bardzo ciasna. Nie mam zielonego pojęcia w czym tkwi problem. Jest odpowienio nawilzona tego jestem pewien, byla u ginekologa i wszystko z nia w porządku. Z rozmów wynika że nie denerwuje sie, nie ma zadnych obaw czy cos w tym stylu. Moze jedynie mysli troche o tym ze moze ją boleć. Jak temu zapobiec? nasze życie seksualne jest na bardzo niskim poziomie... moze odrobina alkoholu przed poprawiłaby sytuacje? prosze o pomoc

Gość sdfghm
to tak zrób a nie gdybaj

Gość to bardzo dziwne
jezeli ginekolog nie stwierdzil zadnej choroby........to macie problem, albo raczej ona ma, bo pochwa jest tak elastyczna ze nie powinno byc z tym problemu...........uwazam ze nalezy do nielicznych u ktorych wejscie do pochwy jest bardzo waskie, czytalam na ten temat, i jezeli to sie nie zmieni, to powinna rozwazyc zabieg chirurgiczny powiekszenia wejscia do pochwy

Gość problematyk
nasz pierwszy raz był udany w 100%, zero bólu, nastepne tez, ale pozniej zaczeło sie to zwyczajnie psuc i teraz no jest poprostu cięzko...