Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memimu

gówniana zemsta

Polecane posty

Gość memimu

jakiś cas temu poznalam faceta, wpadlismy sobie w oko, tak myslalam... w czasie dowiedzialam sie ze kreci jeszcze z inna na boku i ze nie jest co do mnie ani do tamtej zdecydowany.... chcial wybrac z nas dwoch... wiedzialam ze go pozuce ale najpierw go schlalam, zaciaglam do lozka, rozpalilam i tylko raz pozwolilam wsadzic mu fiutka w dupke..... i wiecie co, to byla moja zemsta... nie zrobilam lewatywy a wczesniej zjadlam sledzika i kinder bueno i do tego alkohol... obsrałam go! fiutek caly zasrany a gdy dotknol go reka, to sie caly umazal, po czym powiedzialam ze jednak nie mam ohoty i wyszlam, chooj mu w dupe! teraz nie ma zadnej

Gość memimu
zatkało kakało? moze ktos cos napisze, czekam na krytyke

Gość nuniu
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jesli naprawde tak zrobilas to chyba troche dziwne bo to ty wyszlas na oblesna bo go obsralas

Gość boża krówka nie jest zła
chyba raczej sobie narobilas obciachu, teraz bedzie opowiadal kumplom ze jestes zasrancem

Gość memimu
on wsadzil, tak chcial, ja wiedziala co sie szykuje i pozwolilam mu tylko raz, dodal ze dokonczyl w kiblu reka bo go az jaja z podniecenia bolaly

Gość nuniu
tzn kolesiowi bedzie sie chcialo zygac na wspomnienie o tobie.......a co on na to w ogule???nieboisz sie ze to rozgada

Gość memimu
powiedzial, 'ze nic sie nie stalo' wiec chyba byl przyzwyczajony a moze tak l;ubi, to dziwne bo rozmawia ze mna i nawet czesc mi mowi pierwszy

Gość nuniu
to po wyjeciu obsranego kutasa oszedl sobie zwalic go w kiblu??ico niezauwazyl gowna???

Gość memimu
zauwazyl, z tad tez 'nic sie nie stalo' co bylo dla mnie zaskoczeniem, ale nie pokazalm tego po sobie, bylismy po paru piwkach....

Gość nuniu
to albo ty sciemniasz teraz albo ten koles to niezly pojeb....czyli w sumie to zemsta nie wyszla skoro mu sie podobalo

jak ktos nie zrobi lewatywy, to wyglada to tak samo, wiec moze koles lubi analnie i dlatego nie wzruszyl sie zbytnio na to co go spotkalo, taki fetysz?

Gość memimu
bylo tak, byl anal, bylo gowno, bylo piwo, ja sie w duchu smialam, on w kiblu konia walil, na sama mysl ogarnia mnie smiech, nie czuje sie wykorzystana, ale to ze 'nic sie nie stalo' rozwalilo mnie na lopatki, nie wiem co o nim myslec

Gość nuniu
poprostu zemsta ci nie wyszla i tyle a koles ma niezle NASRANE w glowie

Gość i nie tylko
w głowie miała nasrane :D

Gość i nie tylko
tzn. miał

Gość memimu
mi sie ogolnie podobalo ze w kakaowym oku jak nigdy bylo kakao dla tego dwulicowca, a w glowie mialam jedno- ino szybko

Gość memimu
zastanawiajace jest ile taki koles moze zniesc, jak juz na takim powidle konia walil....

Gość dzidzia9989
hehe ja bym sie szczerze wkó****... numer za numer oj zalowalas bys tego jakbys na mnie tarfila ..... ale palanta nie rozumiem.....

Gość memimu
no i co bys mi zrobil, jakbys ledwo sie na nogach trzymal, albo trzymalbys sie obsranego fiutka

Gość shocker
pojebana to ty jesteś i to zdrowo... z zemsty osrałam mu kutasa... ach jakie to genialne... jak będę chciał się zemścić na kobiecie, to poproszę o wylizanie rowka i też się zesram... no mistrzostwo świata

hahahahaha, laska miała taki plan i Go spelnila, dal jej satysfakcje i to sie liczy, jak koles w chooja lecial, to go zalatwila

Gość memimu
sam się umazał gównem! po co wkladal? nie mogl sie doczekac, wiec wykorzystalam to... najlepsza obrona jest atak

Gość niunia31mniam
dziewczyno jestem z ciebie CHOLERNIE dumna!!! A jezeli masz jeszcze pomysly na zemste to chetnie poslucham:) SAMIEC TWOJ WROG!!!!!!!!!!!!

Gość dzidzia9989
MYSLE ZE POCZULAS BYS SMAK WLASNEGO GOWNA ,,,,, TAK POCALUJ MNIE W D*** I JAK G*** POCZUJ SIE HEHE.. QRWA JAK JA NIE LUBIE NAPUSZONYCH BABECZEK ......GRRR,,........

Gość memimu
oj, nie dziekuje, ale milo mi:) samiec to podrasa, my- kobiety to piekna rasa, nie mozemy se pozwolic na pewne zachowania ze strony samcow :)

Gość memimu
to bylo do- niunia31mniam