Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pointless

poprzednie wcielenia

Polecane posty

Czy wierzycie w reinkarnację? Jak wyjaśnić to, że czasami poznając ludzi mamy wrażenie, że znamy ich od zawsze lub wydaje nam się, że kogoś/kiedyś/gdzieś już widzieliśmy, chociaż to nieprawda? Czy nie wydaje się dziwne to, że ledwie kogoś poznamy, a już do jednych przyciąga nas jakaś niewidoczna siła, od innych równie mocno nas odrzuca? Może przyczyną są pozostałości po więziach międzyludzkich z poprzednich wcieleń?

Gość gość
Up.

Gość gość
Może TF

Gość gość
tak miałam tak z V

„Jak wyjaśnić to, że czasami poznając ludzi mamy wrażenie, że znamy ich od zawsze lub wydaje nam się, że kogoś/kiedyś/gdzieś już widzieliśmy, chociaż to nieprawda?” x Najprościej mówiąc jest to błąd mózgu. Dwukrotnie interpretuje ten sam obraz, wywołując wrażenie, że „już kiedyś to było” xxx „Czy nie wydaje się dziwne to, że ledwie kogoś poznamy, a już do jednych przyciąga nas jakaś niewidoczna siła, od innych równie mocno nas odrzuca?” x Nie, to podświadomość. Interpretuje sygnały niewerbalne czyli „mowę ciała”, bazując na wcześniejszych życiowych doświadczeniach. xxx Przykro mi:) Ale reinkarnacja ma wielu zwolenników i wydaje się, że jest poparta kilkoma dowodami - chociaż niemającymi nic wspólnego z Twoimi przykładami:)

Gość 7even
MS, odpisujesz na takie starocie? chociaż, może nadawca inkarnuje ;)

23:37 „Spostrzeżenie wczoraj Spoko ze mną można pogadać.Też mam dobry humor” x Dzisiaj masz okres czy to jest Twój normalny popis, jak można z Tobą pogadać?

Gość gość
Ja to chyba bylem Gladiator wedkarz ale spiningowiec,nie jakies tam grzebania z robakami

Gość gość nie autor
Najprościej mówiąc jest to błąd mózgu. Dwukrotnie interpretuje ten sam obraz, wywołując wrażenie, że „już kiedyś to było” X Prosze o dowody . "Ale reinkarnacja ma wielu zwolenników i wydaje się, że jest poparta kilkoma dowodami - chociaż niemającymi nic wspólnego z Twoimi przykładamiusmiech.gif" X Skad ta pewnosc ?

Gość gość
Takie dejavu, mnie tez to interesuje, skąd to się bierze...

Takie rzeczy podpowiada nam podświadomość/ intuicja.Nie zawsze ma rację.A gdy ma to jej nie słuchamy zazwyczaj.

Gość gość
Mam i co z tego ? W google pisza o krasnoludkach i smerfach , mam wierzyc ? Daj mi na tyle twarde dowody , zebym sie chociaz zastanowila .

„ W google pisza o krasnoludkach i smerfach , mam wierzyc ?” x Nawet tego nie skomentuję. xxx „Daj mi na tyle twarde dowody , zebym sie chociaz zastanowila” x Wybacz, ale czy Ty się dobrze czujesz? Może jeszcze rozprawkę mam napisać z wykresami i prezentacją? Chcesz, to sama poszukaj informacji, nie chcesz to nie, mam to gdzieś. Nie jestem tutaj ani za karę, ani dla Twojej przyjemności.

Gość gość
Up.