Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6nastolatka

Co zrobić z rękami podczas pocałunku??

Polecane posty

Gość 6nastolatka

Co zrobić z rękami podczas pocałunku?? To pytanie mnie nurtuje od wczoraj. Jeszcze nigdy sie nie całowałam, a uważam, ze w sobotę będzie odpowiedni moment...Nie boje sie samego pocalunku, ale nie wiem co mam robić z rękami podczas pocałunku? Mam głaskać chłopaka, ściskać pośladki czy co robic zeby było super??? A on co może robić swoimi rękami? Prosze o odp:)

obejmij go tylko :) powodzenia!!! a z tym ściskaniem pośladków to mnie rozbroiłaś :D

Gość Hellohello
lewa reke nalezy zalozyc za kark (ciezko wytlumaczyc, tak jakbys chciala podrapac sie w kregoslup na wyskokosci lopatek), prawa reka tez dazysz do tego miejsca, tyle ze od dolu. Znaczy od poziomu nerek wyciagasz reke w kierunku karku. Kiedy dlonie sie spotkaja zaciskasz je mocno. I to jest to. Pocwicz koniecznie.

Gość 6nastolatka
Tzn. nie ze ściskaniem tylko masowaniem:D

\"lewa reke nalezy zalozyc za kark prawa reka tez dazysz do tego miejsca, tyle ze od dolu. Znaczy od poziomu nerek wyciagasz reke w kierunku karku. Kiedy dlonie sie spotkaja zaciskasz je mocno\" no to chlopak juz ma zlamany kark :D

no co Ty, w ogóle nie dotykaj jego tyłka, bo pomyśli że jesteś napalona na seks!!! (no chyba, że jesteś...?)

Gość 6nastolatka
Ja wyczytałam też że można go głaskać po włosach:D pozniej przytrzymywac twarz:)

Gość Hellohello
no to chlopak juz ma zlamany kark Mowilam o karku autorki watku. Zamarzylo mi sie, zeby se zalozyla taka klamre na plecach. Wszystko Munkiek popsules... Wszystko... :(

Gość a może jednak...
też kiedyś myślałam że nie będe wiedział co z rekami, ale one same podażajaw we właściw e miejsce.. ni myśl za dużo..:)

"Wszystko Munkiek popsules... Wszystko... " ciesze sie ze moglem pomoc ;) podobno mam wyczucie :P

Gość Hellohello
Za grosz wyczucia nie masz. :( A pocalunek z klamra bylby perfekt. :(

"pocalunek z klamra bylby perfekt" chyba nie do konca wiem co masz na mysli ;) faceci to wzrokowcy zreszta niewazne, najlepiej niech nic nie zaciska w okolicach jego karku bo biedaka udusi, albo w najlepszym wypadku wlasnie skreci mu kark ... szkoda by bylo ...

Gość taka jestem i sie nie zmienie
oj to samo jakos wyjdzie.. Mozesz go przytulic..

Gość Hellohello
Munkiek nie idz na latwizne. Pocwicz. Zaloz jedna reke z gory, druga z dolu i niech sie dlonie spotkaja na srodku twoich pleckow. Teraz sobie wyobraz, ze w tejze pozycji kogos calujesz. I sam powiedz, czy nie jest to widowiskowe? Dla obserwatorow rzecz jasna. :)

Hellohello --> gorzej jak chopak ma 2m a ty 160cm no to juz nie est takie proste:P

no po włosach możesz głaskać, po szyi ewentualnie też ;) ale generalnie poniżej pasa to nie schodź z tymi rękami :P

Hellohello => znaczy sie co ? :P skrzyzowac jakby sobie rece na wlasnych plecach tak zeby zlapac sie za swoje dlonie ? hmm .. takie cos to chyba dzieci w podstawowce robia na gimnastyce, czy tem W-Fie ... jak zwal tak zwal. jednakze calowanie w takiej pozycji moze byc troche niewygodne :D

Gość 6nastolatka
Ja mam 170, on 185, więc nie jest duża różnica:D I dzięki za wszystkie podpowiedzi:D I nie mówcie że facet nie byłby szczesliwy jesli zeszlabym ponizej pasa:P

"nie mówcie że facet nie byłby szczesliwy jesli zeszlabym ponizej pasa " ja nic takiego nie mowilem :D

może i nie ale może by sobie pomyslal za duzo a z sexem to chyba masz jeszcze troche czasu no nie??

koniecznie rozłóż ręce i udawaj, ze jesteś samolotem, względnie możesz podnieś je do góry jako znak tego, że się poddajesz. a tak serio - samo wyjdzie, ręce wiedzą, co robic ;)

Gość Hellohello
No zaczynasz lapac Muniek. Brawo! Wygodne, czy nie. Wazne, ze potencjalnej publice bedzie sie podobac. :) Mnie sie juz podoba. :)

no szczęśliwy to pewnie by był... zwłaszcza jeśli ma tyle lat co Ty radziła bym jednak dozować trochę to szczęście... ;)