Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cami cami

Jak uderzenie pioruna

Polecane posty

Gość saphirre.
Fajnie sie czasem oderwac od szarej rzeczywistosci, alen ie nakrecaj sie tak. Gdybym ja miala dorabiac sobi teorie za kazdym razem kiedy facet dluzej na mnie zatrzyma wzrok czy tez wypytuje o mnie, to nie mialabym czasu na nic innego. Get real, girl.

Gość cami cami
Amant Wszech Czasów a ty myslisz, ze jakie ja mialam mysli po uderzeniu tego pioruna? :) Na pewno nie o tym, ze chcialabym zagrac z nim w szachy. :)

Gość cami cami
jedenkot jest .... osoba zwiazana z rozrywka na wyzszym poziomie znaczy teatr, kabaret. Czyli nie typowy pop star. Znany w kregach niedyskotekowych. :)

Gość cami cami
saphirre. dzieki za otrzezwienie. Powaznie mowie. :) Bede myslala o Twoim zdaniu idac do pracy.

Gość to ten brzuchomowca
od eustachego? :D:D:D:D

Gość cami cami
dokladnie ten sam! :) Oki ide spac. Pomogliscie mi troche poukladac mysli. Zobaczymy co bedzie.

wg mnie to kolejna historia, pt \"c.d.n... \" :P W nadziei, że może znajdą się nawiniacy, co będą czekać z zapartym tchem na rozwój wypadków:D Już się dobrze zaczyna... \'gwiazdor\' pytał \'menago\' o jej grafik, ona za 2 dni idzie do roboty pełna wiary, że może znów go spotka :D

Gość to ten brzuchomowca
a tak powaznie to daj sobie na wstrzymanie.. skoro kochasz meza i dopiero co wzieliscie slub to warto zainwestowac w meza :) nie tylko pioruny i porywy sie licza ;)