Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja kobieta to ja

gdy kobiecie zależy

Polecane posty

Gość ja kobieta to ja

Każdy facet ma w sobie coś z palanta. Gdy zauważy, że kobiecie trochę zależy. Puszy się, jakby był NIE - WIADOMO - KIM. Jak mnei to wkurza! Własnie jeden taki mi się trafił. Ale przecież mi nie zależy jakoś bardzo bardzo bardzo. Tylko troszkę. Mam ochotę napisać mu "Palant". Czy warto?

Gość alanissz
mam teraz podobna sytuacje, co najgorsze on odwraca kota ogonem i mi mowi\" mam wrazenie ze ty nie do konca chcesz ze mna byc

Gość ja kobieta to ja
Niedźwiedź: z tego co zauważyłam On nie może żyć beze mnie, od wielu już lat. Ale jest PALANTEM. Więc mówicie: warto napisać? :)

Gość gierki na poziomie
gimnazjum

Gość alanissz
a pisz ja wyzywam od łajz, mend , besti i baranaow :D

Gość ja kobieta to ja
gierki na poziomie - to jest poziom uczuć, Hanej. Jesteś na uczuciowym. Przejdź na intelektualny :P Ach bo mnie wkurzył, co Mu się zdawa?

Więc mówicie: warto napisać? a co to zmieni? nic... chyba ze w egoistyczny sposob dobrze sie poczujesz to pisz..:P ale pewnie to nic nie da... przepadłas:P

Gość ja kobieta to ja
Oczywiście, że chcę się poczyć "w egoistyczny sposób dobrze", Niedźwiedź. A po drugie - warto wyrażać swoje uczucia i nie udawać. Niech wie, co ja myślę i czuję w kwestii pewnych zachowań męskich. Może zadzwoni palantowi dzwoneczek, że przegiął? (choć wątpię, bo to rycerz jak cholera - zakuty łeb ma)

Gość ja kobieta to ja
No tak, Niedźwiedź. W sumie racja. Ale to jedno z tych cudownych słów oddających naprawde wiele emocji... ;) Nie znam odpowiedniego synonimu oddającego moje myśli i uczucia na tego mężczyznę.

Gość ja kobieta to ja
BO MNIE WKURZYŁ.

to znowu jaaaaaaaaaaaaaa - przecież wyraźnie napisała że musi kogoś nazwać palantem bo się źle będzie czuła. To taka płytka Dodka jest:) Jak komuś z rana nie napiszę że jest taka, taka ..... ;)

złośliwa czesc. jak ci sie podoba taka dedykacja "miłość jest męką, brak miłości śmiercią" ?? ;)

Gość ja kobieta to ja
Przeraża mnie, że w kwestii uczuć jesteście tacy... dorośli? Żeby nie napisać - zimni, opanowani i racjonalni. Pogratulować. To pewnie poziom... docentów jest? ;)

Gość gierki na poziomie
myslę, że zamiast epitetów typu: palant, skuteczniejsze będzie wyrażenie tego co czujesz. Że jesteś wkurzona, że Ci przykro z tego a z tego powodu. określ się. Rzucone bez kontekstu słowo: palant ma mniejszą szansę na.. na cokolwiek :)

Gość gierki na poziomie
nawiąże do pierwszej wypowiedzi :) Mój facet, kiedy zorientował się, że mi zależy, otworzył swoją męską klate, wyjłą serce i dał mi je na tacy, przybrane kwiatkami ;) Bez liczenia komu więcej a komu mniej zależy. PS. może tych palantów jest trochę mniej niż Ci się wydaje?:)

hehe od takiej jednej ktora mi tekst sypnela: jak ci sie nie podoba (ona) to sobie zmien :P i zmienilem szybko :P

hehe złośliwa, zawsze, zawsze. nawet jak raz mnie \"rzucila\" to juz sprowokowane bylo przeze mnie :P filozof - czesc. zdrowko OK. a u Ciebie?