Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Proszę o radę ....

Polecane posty

przegladam właśnie neta i szukam jakiegos innego lekarza, zapisałam się do ponoc bardzo dobrego specjalisty ale dopiero na 26 listopada, ponoc miałam szczescie bo termin sie zwolnił

Gość kto powiedział
że po operacji nie można współżyć ?! piszecie jakieś totalne ciemnoty, współżyc można zarówno po skróceniu szyjki macicy jak i usunięciu całej macicy, do seksu służy pochwa no i w ogóle nie wiadomo co dziewczynie dolega, może to tylko nadżerka i stan zapalny, powinna koniecznie iść do gina, zrobić cytologię, usg macicy i jajników i jeśli to konieczne także badania hormonalne... masz regularne miesiączki ? powinnaś być na kontroli po poronieniu, może Twoje problemy wiążą się z tym że nie miałaś czyszczonej macicy po poronieniu ? wpadnij do nas na topic, tam rozmawaimy o babskich chorobach: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3031749&start=720

mam regularne okresy, po poronieniu lezałam w szpitalu, wiec wszystko miałam dopilnowane. Wiem że musze pojsc, tylko strasznie sie boje, dlatego tez chciałam żeby on chociaz w samochodzie na mnie czekał

Gość kto powiedział
niestety tak jest że faceci nie lubią słuchać o babskich dolegliwościach, to ich przerasta i trochę przeraża, sama mam trochę problemów ginekologicznych, czeka mnie zabieg w szpitalu.... poszukaj ginekologa na rankingu lekarzy, tam przeczytasz opinie pacjentek www.znanylekarz.pl

Gość Martylia oooo
Tak najwazniejsze wyleczyć się i wyrobić u siebie taki zwyczaj że nawet jak czuje sie dobrze idę raz w roku na wizytę kontrolną tak na wszelki wielki bo są choroby które przebiegają bezobjawowo i dlatego warto chodzic na wizyty kontrolne :))) Chłopaka zostaw jak jesteś z małej miejsowości i bedzie Ci Ciężko poznać szybko kogoś nowego dla zabicia czasu zapisz sie na jakis kurs np języków obcych czy jaki kolwiek inny moze tam poznasz kogoś wartego uwagi :))))

Gość kto powiedział
wpadnij na nasz topic, tam wszystkie radzimy sobie w sprawach babskich, omawiamy leczenie, diagnozy lekarskie, zabiegi itp plotkujemy też o innych babskich sprawach, na topicu są same miłe babki, można się poskarżyć, pożalić, wypłakać a także pochwalić jeśłi wszystko jest OK

Masz czas pisać na kafeterii a nie masz czasu jechać do lekarza?! I co to za bzdury, że pracodawca Ci powiedział, że jak pójdziesz na zwolnienie to Cię wyrzuci?! Masz prawo iść na zwolnienie, urlop i nikt Ci tego nie zabierze, dziewczyno, nie kombinuj jak koń pod górkę, bo widać, że Ci się po prostu nie chce. A to, że facet nie leci z okładem jak mu rzucisz 'boli mnie brzuch', to inna sprawa. Mój pod tym względem ideałem nie jest, ale jak bolał mnie kręgosłup to o 2 w nocy pojechał ze mną do szpitala. Taksówką! Bo nie mamy samochodu. Wystarczy chcieć.

siedze na forum gdyz szefa nie ma i jestem sama. A ten mój szef poważnie mi tak powiedział on ma jakiegos bzika na punkcie dni wolnych, a u mnie taksówek nie ma bo nie mieszkam w jakims wielkim mieście tylko małej \"osadzie\"

a pamietam jak zle sie poczułam w ciąży to on też to olał, dzwoniłam i mówiłam rano a on dopiero pod wieczór przyjechał. A ja byłam wtedy młoda i głupia, teraz postąpiłabym ze wszystkim inaczej

slonko masz rację wymagaj od partnera, skoro jest z Tobą to powinien Ci pomagać, powinien wspierać. Chodzi przecież o Twoje zdrowie. A z drugiej strony to urlop Ci się należy i pracodawca ma obowiązek Ci go dać, nie ma prawa zabraniać. jeden dzien nie spowoduje zastoju w pracy.

prawa pracownika to są przestrzegane ale tylko w budżetówce, bo u prywaciazy to można sobie tylko o tym pomarzyc.

przemyslalam ostatnio wszystko i ten zwiazek nie ma przyszłości. A nie wiemczy wytrzymamte 3 tyg. do wizyty bo tak pieronsko mnie szczypie :(